Mai­Kupon

Kategóriák

Rázd meg magad formába! 1 hónapos korlátlan 3D vibrotréner használat a megújult ChocOrange Szépség Szalonban 2.490 Ft-ért! Foglald le kuponodat 760 Ft-ért, a fennmaradó 1.730 Ft a helyszínen fizetendő!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A megújult helyen és környezetben működő ChocOrange Szalon nyitási akciós keretein belül, most a tiéd lehet egy korlátlan havi bérlet az inSportline vibrációs trénerre. Ezzel a csodálatos tréningpaddal már napi 15 perc edzéssel formába rázhatod magad vagy éppen leadhatod a nemkívánatos pluszkilókat.Amit érdemes tudni a inSportline vibrációs trénerről:


  • A gép főleg fogyáshoz használatos, a vertikális hinta szétmozgatja a zsírsejteket, és így elősegíti a gyors fogyást. Az inSPORTline profi vibrációs tréner. A vibrációs tréner segít a stressz leküzdésében, ellazít, de egyben mozgatja is a izomzatot. 
  • A vibrációs tréner jótékony hatásai közé tartozik az is, hogy úgy mozgatja az izmokat, hogy közben nem kell nagyobb erőfeszítést végezni. A vibrációs tréner a felső zsírréteget elégeti, így a narancsbőr ellen is felvállalja a küzdelmet. A vibrációs tréner javítja a vérkeringést, kellemesen masszírozza a hátat a karokat és a lábat, megterhelő munka után ajánlott, ugyanis gyorsítja az ellazulást. 
  • A vibrációs tréner jótékony hatással van a izomproblémákkal küzdőknek és merev izületekre is megfelelő. A torna szinte alig időigényes, elég napi 5 perc hajlított térdekkel, de az eredmény pár nap alatt érezhető. 


Vibrációs tréner inSPORTline jótékony hatásai: 

  • A vibrációs tréner segítségével gyorsan és effektíven formálhatja testét, ugyanakkor segít a testsúly csökkentésében is.
  • Javítja a vérkeringést, jó hatással van a stressz és depresszió ellen. 
  • Segíti a gyors regenerálódást fizikai megterhelés, torna vagy sport után.
  • Hatásos az ízületek és csontok fájdalmának kezelésében.
  • A vibrációs tréner javítja az egyensúlyérzéket és a koordinációs készséget.
  • Maximális terhelhető súlyhatár: 120 kg,


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A szolgáltatóval előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/30-374-7159. E-mail: kriszti@chocorange.hu

 

Szolgáltatás pontos címe: ChocOrange Szalon- 1085 Budapest, József krt. 53. A szalon megújult és szebb környezetben vár mindenkit, mely közvetlenül az utcafrontról nyílik. 

 

Amennyiben szeretne eltérni az előre egyeztetett időponttól akkor kérjük, hogy azt legalább 24 órával a szolgáltatás igénybevétele előtt jelezze telefonon vagy SMS-ben, ennek hiányában a szolgáltató beváltottnak tekinti a kupont.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1085 Budapest, József körút 53.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére