Mai­Kupon

Reflexológiai mélyzónás talpmasszázs, állapotfelmérés + életmód tanácsadás 60% kedvezménnyel, 5700 Ft helyett mindössze 2.280 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az egészség kincs, nem lehet önjelölt csodadoktorokhoz fordulni! Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy amivel segíteni lehet, azzal ártani is, ha nem a megfelelő szakember végzi a kezelést.

Jelentkezzen be még ma!A kupon a következőket tartalmazza:

 • Ingyenes konzultáció, melynek során felmérem az egészségi állapotot, megbeszéljük a szükséges kezelések tervét, életmódbeli tanácsadás a további problémák elkerülésére.
 • A kezelési terv felállítása után kupononként egy mélyzónás talpmasszázs. A mélyzónás masszázs alkalmas állapotfelmérésre és gyógyításra. Ez a leghatásosabb, legerősebb talpmasszázsforma.
 • A szolgáltatóról

  Szabados Irén vagyok diplomás reflexológus. 1999-ben végeztem el a Természetgyógyász Akadémiát. 2000-ben kitűnő eredménnyel ETI vizsgát tettem, azóta foglalkozom természetgyógyászattal, ezen belül főleg reflexológiával, életmód tanácsadással. 2000-ben egy orvos-természetgyógyász rendelőben kezdtem dolgozni. Az elmúlt 11 évben folyamatosan képeztem magam, a természetgyógyászat különböző ágazataiban igyekeztem minél jobban elmélyülni, hogy jobban eredményesebben tudjak segíteni a hozzám fordulóknak.

  Egyéb szolgáltatásaim között szerepel (erre most nincs kupon akció):

  • MÉREGTELENÍTŐ TALPMASSZÁZS
   Célja: a sejtekben felhalmozódó toxinok kiürítése, külvilágból bekerülő mérgek kiáramoltatása, a nyirokfolyadék áramlásának beindítása.
  • IMMUNERŐSÍTŐ TALPMASSZÁZS
   Célja: az immunrendszer kiegyensúlyozása, külső és belső védelem megteremtése. Az immun-neuro-hormonális rendszerek harmonizálása.
  • RELAXÁLÓ TALPMASSZÁZS
   Célja: a pozitív pszichés változások megteremtése, a fizikai és lelki diszharmónia megszüntetése. A stresszhatások megszüntetése, ellazulás, a belső nyugalom biztosítása.
  • MÉREGTELENÍTŐ MÉZES HÁTMASSZÁZS
   Célja: a sejtekben felhalmozódó toxinok kiürítése, külvilágból bekerülő mérgek kiáramoltatása BŐRÖN KERESZTÜL. (Nagyon látványos! Azonnal láthatjuk, hogy a szép sárga mézből hogyan lesz egy sűrű, szürke tejfölszerű valami.)

  A reflexológia biztosítja az Ön és családja jó egészségét azáltal, hogy bizonyos egészségügyi problémák felismerhetővé válnak, mielőtt még komoly kárt okoznának. Szakember által végzett kezelés biztonságos, mely a stressz és a feszültség oldásával, a szervezet saját betegségek elleni védekező mechanizmusának erősítésével, a mérgező anyagok kiürítésével, a vér- és nyirokkeringés javításával segíti elő a szervezet öngyógyítási folyamatait. A talpmasszázs védelmet biztosít az egészségkárosító lelki és fizikai feszültségekkel szemben. Javul a szervezet oxigénellátottsága.

  Elérhetőség:

  BEJELENTKEZÉS:

  Telefonszám: +36 (20) 492-7449

  E-mail: sairen@t-online.hu

  Weboldal: http://reflexologus.hupont.hu

  A kezelés az Ön otthonában történik. Kiszállási díj: 500 Ft (ezt a kupon nem tartalmazza).

  Budapest I., II., III., IV., V., VI., VII., VIII., IX., XI., XII., XIII., XIV. kerületek, Pilisborosjenő, Üröm, Budakalász, Pomáz.

   

  A kupon felhasználhatósága

  • A kupon reflexológiai mélyzónás talpmasszázsra vonatkozik 60% kedvezménnyel. 
  • Egy felhasználó 2 kupont is vásárolhat, amelyet el is ajándékozhat.
  • Telefonos időpont egyeztetés szükséges.
  • A kupon 2012. március 31-ig használható fel.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szabados Irén
Cég
Szabados Irén EV
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére