Mai­Kupon

Régóta keresed Önmagad és a boldogságot? Várlak szeretettel egy 60 perces konzultációra most 8.000Ft helyett 3.990Ft-ért! Éld meg érzelmeidet tudatosan!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Régóta keresed azt a boldogságot, amely benned rejlik? Akkor várlak szeretettel, hogy visszaemlékezz valódi önmagadra!Ha az életed bármely területén úgy érzed változást szeretnél akkor gyere el egy 1 órás konzultációra! A konzultációban feltárjuk azokat a gyermekkori berögzűlt érzelmeket, amelyeket a mai napig is tudattalanul működtetsz. Abban a pillanatban, ahogy észreveszed az érzelmeidet, hogy azok nincsenek összhangban azzal amit szeretnél, máris tudsz változtatni rajta. Ehhez semmi másra nincs szükség mint, hogy tudatosan figyeld a benned zajló érzelmeket és ezt felfedezd! Abban a pillanatban, hogy felfedezed a múlt érzelmeit, ezt befejezve tudsz újat kezdeni és figyelni arra mit szeretnél helyette.
Semmi másra  nincs szükség csak nyitottságra és arra a szándékra, hogy szeretnél tenni Önmagad megismeréséért és abba tud hagyni a múlt szerint müködést. Az életedet CSAK Te tudod megváltoztatni és ehhez az érzelmeiden kell változtatnod. Úgy érzed itt az idő a változásra akkor  várlak, hogy elkezdhesd új szemlélet móddal élni az életed!
Csodálatos módon ahogyan változtatsz az érzelmeiden a körülötted lévő világ is elkezd változni ennek hatására.
Szeretettel és elfogadással tudod szemlélni a világot ezentúl és ez boldogsággal tölt el minden pillanatban.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!


A kupon felhasználásához előzetes telefonos bejelentkezés szükséges!


Szikora Istvánné: 20/316-5403.


Cím: 1067 Budapest Teréz krt.25. I/11. 22-es kapucsengő


A megbeszélt időpontot max. 48 órán belül  lehet lemondani, amennyiben ez nem történik meg a kupont felhasználtnak tekintjük !!!


A kuponnal rendelkezők a továbbiakban kedvezményes bérlet vásárlására jogosultak!


Saját részre 1, ajándékba 1 kupon vásárolható az ajándékozott nevére.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Akvamarine Természetgyógyászati Központ
Cég
Szikora Istvánné
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Teréz krt. 25. I.em.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére