Mai­Kupon

Reiki Kézrátétes energiakezelés 7000Ft helyett 2800Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Reikivel való kezelés: természetes és egyszerű gyógymód, amely több életerő-energia felvételét teszi lehetővé. Az adatok nagyon világosan mutatják, hogy valóban létezik egy plazmaáramlás - a test rendszeréből energia szabadul fel -, amikor a blokkok megszűnnek. Minden kezelés eredménye más és más, mivel a végeredményt döntő módon a páciens határozza meg. Minden egyes ember éppen a számára elegendő mennyiségű életerőt vesz át, annyit, amennyire szüksége van ahhoz, hogy felszabadítsa, aktivizálja, vagy átalakítsa fizikai és éter test energiáit.A Reiki nem hitrendszer, tehát a páciensnek nincs szüksége mentális felkészítésre vagy bármiféle irányításra, elegendő, ha nyitott, és kéri, hogy megkapja az energiát. A kezelés, tulajdonképpen a csakraharmonizálás egy fajtája, mely egyensúlyba hozza a test energiáit. A harmonizálás hatása, megfelelően hangolt tibeti hangtálakkal, és kristályokkal fokozható. A kezelés egyensúlyba hozza a test energiáit. Az általam alkalmazott tradíció, egy nyitott technika, így a kezelés alatt a kézrátét, a légzésterápia és a vezetett meditáció (csakrameditáció) elemeit ötvözöm.

A Reiki általában segít mindenféle gyógyulásban, és nagyon gyorsan enyhíti a fájdalmat, valamint az egyéb heveny tüneteket. Segíti a szervek regenerálódását és a szövetek és csontok újraépülését. A spirituális fejlődésre ugyancsak pozitív hatást gyakorol. A kezelések után az ember úgy érezheti, jobban érti a világ dolgait, és fontos felismerésekhez juthat el élete aktuális nehézségeivel kapcsolatban. Pótlódik a mindennapi életben elhasznált energia. Ha stressz kínoz, arra testi tünetekkel reagálhatsz - fejfájással, gyomorfájással, gyakori meghűléssel, vesepanaszokkal, emésztési zavarokkal. Ezek a tünetek mind a túlhajszoltságot, kimerültséget jelzik, és kísérő tünetük az energiarendszer egyensúlyának megbomlása.
E tünetek enyhítéséhez az energiaszintet helyre kell állítani - például a legyengült immunrendszer vagy egy olyan szerv érdekében, amely nem működik megfelelően, és ezért fel kell tölteni energiával.

Kezelés időtartama: 1.5-2 óra

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Kezelés időtartama: 1.5-2 óra

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a 06202849919-es telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Csörgits András
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1213 Budapest, Damjanich utca 231.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére