Mai­Kupon

Reikikezelés, cigány- és Lenormand kártyajóslás, számmisztikai elemzés 2500Ft-ért 5000-7000Ft értékben!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Brigitta vagyok, 1995-ben kezdtem el a tradicionális Usui Reiki tanfolyamot. Egy sajnálatos esemény vezetett erre az útra, amit azóta sem bántam meg. Innen már a "tudásszomj" annyira erősen munkált bennem, hogy a mesterfokozatig jutottam. A kártyavetés teljesen "véletlenül" robbant az életembe, egy kemény magánéleti krízist követően. Mivel a lelki probléma hozta magával a fizikait is, egyértelművé vált számomra, hogy mindkettővel szeretnék foglalkozni. Egyet biztosan állíthatok! Mindenből van kiút, és minden rossz után csak jobb jön. Amiről beszélek, az mind tapasztalás, amiért erre a Földre jöttünk.
A Reiki egy összetett japán szó, jelentése:

Rei - egyetemes
Ki   - életerõ energia 

EGYETEMES ÉLETERÕ ENERGIA

A Reiki õsi tibeti gyógymód. Lényege, hogy a Világegyetem gyógyító energiáit magunkon keresztül átengedve közvetítjük a kezünkkel egy másik élõlénynek vagy saját magunknak, közvetlenül vagy a távolba.

Valamennyien ezzel az Egyetemes Életerõvel születünk, mivel ez maga az Élet energiája.

A Reikit a gyógyító nyitott csatornáján hívja le. A reiki az energiát nem a gyó­gyítótól veszi el, hiszen az energia kívülről jön. A kezelt személy egy tiszta csatornán át jut energiához, így semmit nem vesz át a kezelő, gyógyító személyes energiájából.

Reikinél, ha kialakul a kezelési szándék és a kezek az adott testre / test fölé kerülnek, az energia máris magától áramlik, nincs szükség a kezelést végző személy feszült figyelmére.

A Reiki energia világnézetre való tekintet nélkül mûködik hívõknél és ateistáknál egyaránt, nem ellentétes egyetlen vallás vagy felekezet tanításaival sem, hiszen ez a szeretet energiája.

Cigánykártya

A cigánykártya forgatása a lapok összeolvasásában, színes kirakási módozataiban rejlik. A lapok jelentését bárki megtudja tanulni, de a lapok összeolvasása, különösen egy nem kézzel fogható kérdésben, mint például mit érez egymás iránt egy házaspár, már maga a művészet. 

Egy szónak is száz a vége, a cigánykártyavetés az egyik legelterjedtebb jóstechnika, mellyel szabadon utazhatunk a végtelen időben és térben, válaszra és segítségre találva az élet nehezebb pillanataiban is. 

A jövő rajtunk áll, a kártya jóslata útmutatót adhat ahhoz, hogyan és milyen irányba alakítsuk életünket.

Lenormand kártyajóslás

Anne Marie Lenormand a 18-19 század leghíresebb kártyavetője és látnoka volt. A hölgy Alencon városában született, s később, a Direktórium idején Párizsban nagy hírnévnek örvendett. Jövőbe látó képességei miatt sokan felkeresték csipkeboltjában.

A Lenormand kártya nagyon szép és különös jóskártya. Eredeti változatát maga Lenormand kisasszony rajzolta meg, a francia römikártya lapjaira. Különlegessége abban áll, hogy rendszere és jelképei egyetlen ember szellemi hagyatéka. Lenormand kisasszony jól ismerte azt a kort melyben élt, és e kor embereinek vágyait és álmait. A kor megváltozott ugyan, de az emberek, az álmok és a vágyak ugyanazok maradtak: ezért érvényes ma is a Lenormand kártya.

Számmisztika

A numerológia - vagy ismertebb nevén számmisztika -,segítségével választ kaphatunk az életünkben történő események okairól, a lehetőségeinkről, megérthetjük, mi miért történik velünk, melyek a legfontosabb feladataink, mi a sorsunk, mi az, amit érdemes megváltoztatnunk a boldog élet eléréséhez.

Párkapcsolati, családi, pénzügyi, munkahelyi kérdések vonatkozásában gyakorlati megoldásokat kaphatunk.

Az elemzés segítségül szolgál a negatív karma minták feltérképezésére, valamint annak elengedésére, hiszen minden családban vannak valamilyen zavarok, minden emberben vannak olyan területek, amiken át kell dolgoznia önmagát.

Az elemzéshez a születési név és dátum szükséges!
Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 21-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon vagy Reikikezelésre vagy cigány kártyajóslásra vagy Lenormand kártyajóslásra vagy számmisztikai elemzésre váltható be, csak egy szolgáltatást tartalmaz!


 

Időpont egyeztetés szükséges:

Telefon: 06/30/347-8298

E-mail: bizsu64@freemail.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bóna Brigitta
Weboldal
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére