Mai­Kupon

Reinkarnációs utazás szimbólum gyógyítással

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az egyik különleges lehetőség a lelkünk oldására, tisztítására az Előző életek megtapasztalása és oldása kommunikációs technika, ami lenyúl a probléma gyökeréig, onnan indítja az oldást, oldódást, testi/lelki gyógyulást. Nevezhetjük úgy is, az adott egyén Akasha-krónikájából, vagy a Lélek mélyéről, vagy a tudatalatti szintjéről hozza elő az információkat „időutazás” formájában.A lélek, a tudat természete alapvetően tiszta, csak néha ki kell mosni a rárakódott szennyeződésektől a körülvevő ruhákat. Így működik ez a technika.

Relaxált állapotban dolgozunk, folyamatos kommunikáció mellett. Szimbólumos, energiával megtámogatott módszer. (A szimbólumok nem mások, mint az Univerzum hatalmas energiájának speciális szeletei.)

A szimbólum energetikailag is támogatja a páciens lelkét, hogy amennyit lehet, engedjen meg magának az oldásból. Védelmet ad az utazás alatt a teste-lelke-energiarétegei számára.

Végig éber marad ebben a meditatív állapotban a páciens: tudja és emlékszik utána is, mi történik vele utazás közben.  Szabad akaratán múlik, mikkel tud/mer szembenézni az utazás alatt, és ha úgy érzi, elegendő élményhez, tapasztaláshoz jutott, akkor befejeződik az utazás. 12000 ft 1 alkalom kupon ár 6000 ft !

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos idöpontegyeztetés szükséges!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Illés Erika
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1114 Budapest, Budaörsi út 25b
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére