Mai­Kupon

Kategóriák

Rendkívüli nyári akció egyszeri alkalommal, csak a MaiKupon vásárlóknak! Ultrahangos fogkő eltávolítás, fogfehérítő hatású polírozás, állapotfelmérés, szűrővizsgálat 2.980 Ft-ért a Hollán Dentál Fogászati Rendelőben!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az igényesen kialakított és kiválóan felszerelt belvárosi fogászati rendelőben magasan képzett orvosok várják az ide érkező pácienseket. A mostani akció keretein belül nem csak esztétikusabbá és ápoltabbá  válik mosolya, hanem a fogkő eltávolításával megszűnik a fogíny gyulladás és az ínyvérzés, ezáltal a lehelete is kellemesebbé válik. Minden kuponos vásárló jogosult ingyenes szűrővizsgálatra, állapotfelmérésre, dentálhigiéniás tanácsadásra, valamint egy személyre szabott kezelési terv elkészítésére.A fogkő eltávolítást ultrahangos depurátorral végezik a Hollán Dentál Rendelőben majd utána fogfehérítő hatású polírozással  tisztítják meg a fogakat az elszíneződésektől.

Rendelői árak: fogkő eltávolítás ultrahangos depurátorral állcsontonként 7.000.-Ft, a fogfehérítő hatású polírozás állcsontonként 5.000.-Ft. Összesen: 24 000.-Ft, de ez most Önnek csak 2.980- Ft-ba kerül!

Fogászati Rendelőnk az alábbi Egészségpénztárakkal áll kapcsolatban: AXA, PATIKA, DANUBIUS, WELLNESS EGÉSZSÉGPÉNZTÁR,K&H Medicina Egészségpénztár, OTP,ÖKO Egészségpénztár, TALIZMÁN, ALLIANZ HUNGÁRIA, CREDIT SUISSE, WINTERTHUR, MKB, ADOSZT.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges a szolgáltatás igénybevétele előtt. Bejelentkezés az alábbi telefonszámokon: 06/1-202-1436 vagy 06/20-936-4114.

A Hollán Dentál Fogászat pontos címe: 1136 Budapest. Hollán Ernő utca 51. fsz. 2.

Nyitva tartás: Hétfőtől - Péntekig: 9.00 - 18.00 óra között

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hollán Dentál
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Hollán Ernő utca 51.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére