Mai­Kupon

Kategóriák

Részletes hasi-, kismedencei ultrahangos vizsgálat: máj, epe, vesék, méh-, vagy prosztataszűrés, most 5.990 Ft-ért a Budai Magánorvosi Centrumban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az ultrahangos vizsgálat egy olyan kíméletes és teljesen fájdalommentes eljárás, mely káros hatásoktól mentes, emiatt korlátlanul ismételhető. Ajánlatunkban az igényes és exkluzív Budai Magánorvosi Centrumban vehet részt egy teljes körű hasi-, kismedencei ultrahangos vizsgálaton, mely az alábbi belső szervek részletes vizsgálatait érinti: máj, epe, vesék, méh-, vagy prosztataszűrés. A has és a kismedence ultrahangos vizsgálata a következő szervek vizsgálatára alkalmas: máj, epeutak, epehólyag, hasnyálmirigy, lép, vesék, mellékvesék, húgyhólyag, méh és petefészek, férfiaknál prosztata.

 

A vizsgálat során a szervek gyulladása, kövessége, megnagyobbodása, daganatos betegségek májáttétei, vérzése mutatható ki. A vizsgálat különösen javasolt hasi fájdalmak, puffadás, étvágytalanság esetén, emellett panaszmentes betegek szűrővizsgálatára is ajánlható. Fontos, hogy a vizsgálatra éhgyomorral és teli húgyhólyaggal érkezzen, ezért a vizsgálat előtt sok folyadék fogyasztása javasolt.


A Budai Magánorvosi Centrum célja, hogy felhívja a páciensek figyelmét a szűrő, megelőző vizsgálatok fontosságára és az esetlegesen felmerült probléma esetén kivizsgálják és korszerűen kezeljék a felismert elváltozásokat.

 

A Magánorvosi Centrum esztétikus környezetben, időpont egyeztetés után várakozási idő nélkül állnak a páciensek rendelkezésre. Amennyiben a vizsgálatok során kóros elváltozásra derítenek fényt, saját specialisták segítségével keresik meg a legmegfelelőbb kezelést. Igény szerint megszervezik a további kivizsgálást és kezelést is konzultánsok bevonásával. A klinika széles kórházi háttérrel rendelkezik, a probléma jellegétől függően segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb intézményt.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A Budai Magánorvosi Centrum bejárata a Bánát utca felől található. Pontos cím: 1117 Budapest, Fehérvári út 82. 


A vizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges telefonon az alábbi számokon: 06-1-794-3980 vagy 06-20-356-4353 illetve elektronikusan. E-mail: info@budaioltokozpont.hu 

 

Bejelentkezés hétfőtől péntekig 08.00-14.00 között.

 

Egy személy több kupont is vásárolhat és felhasználhat.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budai Magánorvosi Centrum
Cég
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1117 Budapest, Fehérvári út. 82
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére