Mai­Kupon

Rezgésterápia (planetáris tálakkal) + konzultáció.
90 perc: 5 000 Ft helyett most csak 1 900 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Nehezen indult az éved és szeretnél egy kis nyugalmat, több életörömöt, mély pihenést, változást az életedben? Esetleg a meditáció élményét keresed? Akkor gyere és próbáld ki hangmasszázsom, ahol a hangtáljaim segítenek a belső béke, harmónia, az alvásnál is mélyebb pihentető állapotba eljutni.
Kinek ne lennének olyan napjai, mikor idegei a pattanásig feszülnek. A hangmasszázs (vagy hangterápia), a hangfürdő pozitív hatása, a feszültséggel teli szervezetben a harmóniát állítja vissza. A hangmasszázs egy olyan teljes körű, holisztikus terápia, amely a test, a lélek és a szellem gyógyítását és harmonizálását egyaránt magába foglalja.  A hangtálak kellemes, harmonikus hangjai megnyugtatják a szellemet, a lágy rezgések átjárják az egész testet, fellazítják az energiablokkokat és egy  jóleső ellazuláshoz vezetnek. 

Ha babát vársz és szeretnéd szorosabbra fűzni kapcsolatodat a magzatoddal gyere és próbáld ki!

 

Tapasztalatok szerint minimum 3 alkalomra szüksége van ahhoz, hogy a test-lélek-szellem megszokja ezt az új élményt.

 

A kezelés menete, hatása testi és lelki szinten:

Ruhában fekszel és testedre helyezett tálakat filcütővel lágyan megütöm. A hangtálak különböző frekvenciával rendelkeznek. A hangtálak rezgése mélyen áthatol a bőrön, az izmokon, eljut a szervekhez, egészen a sejtekig, és visszaállítja az eredeti, egyéni rezgésünket, harmóniánkat. A vibráció lágyan masszírozza az akupunktúrás pontokat, a meridiánokat, tisztítja és feltölti a csakrákat és az aurát. A hosszantartó, felhangokban gazdag rezgő hang hamar egy nyugodt, meditációs atmoszférát teremt.

 

A kezelés időtartama: Hangmasszázs 1 óra, konzultáció 30 perc

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 23-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

telefonos bejelentkezés szükséges: 70  9780022

Bővebb info: www.rezgesek.hupont.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
A nyugalom szigete
Telefon
Szolgáltatás helye
1032 Budapest, Vályog u. 9.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére