Mai­Kupon

Kategóriák

Röntgen mammográfia, emlő ultrahang, tapintásos vizsgálat, orvosi szakvélemény és csontsűrűség mérés a MeDoc Kárpátban 14. 700 Ft-ért! Foglalja le kuponját 2.940 Ft-ért a fennmaradó 11.760 Ft a helyszín fizetendő!

Röntgen mammográfia vizsgálat. - Egészség kupon
Eredeti ár:21 000 FtElőlegben fizetendő:2 940 FtTeljes ár:14 700 Ft30% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Előzze meg Ön is az emlőrákot! A rendszeres vizsgálat és szakorvos segítségével már időben felismerhetőek az egészen kicsi elváltozások is az emlőben. Kevés rákos megbetegedésről mondható el, hogy időben felismerve teljesen meggyógyítható, az emlőrák azonban ezek közé tartozik! Ne feledje, hogy a mellrák túlnyomó része tünet- és panaszmentesen alakul ki, emiatt is nagyon fontos a mammográfia vizsgálat!A kupon tartalma: Röntgen mammográfia. Emlő ultrahang. Szakorvosi tapintásos vizsgálat, konzultáció és orvosi szakvélemény, leletek és film kiadása. Csontsűrűség mérés. 

 

Röntgen mammográfia: A hagyományos mammográfia vizsgálat az emlő daganatos betegségeinek ábrázolására alkalmas. Kimutatja az emlő struktúra jóindulatú és rosszindulatú elváltozásait, vagy azok jelenlétére közvetett jelekkel utalhat. A mammográfiai vizsgálati módszer röntgensugárzással működik a kiegészítő ultrahang vizsgálat pedig egy plusz információt ad, a jóindulatú illetve a rosszindulatú elváltozások elkülönítésében jelent segítséget. A mammográfia vizsgálat egyik nagy előnye, hogy az emlőrák klinikai tüneteinek megjelenése előtt átlagosan 2 évvel korábban felfedezhető. A statisztikák szerint rendszeres ismételt mammográfiás szűrés esetén az emlőrák halálos kockázata felére csökkenhet.

 

Kiknek ajánlott ez a vizsgálat? 45 éves kor felett 2 évente egyszer prevenciós jelleggel. Tapintható elváltozás esetén. Amennyiben a családban előfordult emlődaganat akár anyai, akár apai ágon, évente 1 szűrés javasolt. Orvosi javaslatra.

 

Mire jó az emlőultrahang? A nagy felbontású készülékek segítségével vizsgálhatók a tejutak tágulatai, a mirigyállomány gyulladásos folyamata, továbbá a vizsgálat során - áttekintve a hónaljárkokat, a kulcscsont feletti és alatti területet és a szegycsont környezetét - idejében felismerésre kerülhetnek a kóros nyirokcsomó megnagyobbodások is. Hogyha elváltozást észlelnek a mellben, az ultrahanggal magas arányban azonosítható, hogy folyadéktartalmú (ciszta) vagy szöveti szerkezetet mutat. A nagy feloldóképességű vizsgálófej segítségével megállapíthatóak a tejutak tágulatai, és a mirigyállomány gyulladásos folyamatai is.

 

Miért fontos a csontritkulás vizsgálat? A csontritkulás kialakulása lassú folyamat. Tünetei gyakran akkor válnak nyilvánvalóvá, amikor a csonttömeg veszteség olyan nagyfokú, hogy a csontozat már nem bírja el a megszokott terhelést. Bár a csontritkulás nem gyógyítható, de megelőzhető és karbantartható. Emiatt nagyon fontos, hogy időben felismerjék a csontritkulásra utaló jeleket! A MeDoc Egészségközpontban végzett ultrahangos csontsűrűség mérés segít a tünetek és panaszok kialakulása előtt felismerni a betegséget. Az ultrahangos csontsűrűség mérés legnagyobb előnyei a hagyományos eljárással szemben, hogy gyors, kényelmes és pontos. Az itt használt készülék az ultrahang segítségével néhány lépésben megállapítja, hogy fennáll-e csontritkulás, annak mértékét mind grafikusan, mind szövegesen ábrázolja.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. január 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelentkezéshez, információkéréshez kérjük, hívja a +36 1 783 6004 vezetékes telefonszámot hétfőtől csütörtökig 9 és 19 óra között, pénteken 9 és 15 óra között.

 

A MeDoc Kárpát pontos címe: Budapest, 1133 Kárpát u. 7/B I. em. (11-es kapucsengő).

 

Időpont egyeztetésekor a recepciós rá fog kérdezni a ciklus kezdetének időpontjára kérjük, hogy bejelentkezésnél ezt az információ kérést vegye figyelembe!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
MeDoc Kárpát
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1133 Budapest, Kárpát u. 7/B
I. em.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére