Mai­Kupon

Kategóriák

Rosacea okozta panaszok kivizsgálása és kezelése ibr-system® diagnosztikai és terápiás rendszer segítségével! Felmérés és konzultáció 9.250 Ft-ért a Medmis Intézet budapesti vagy győri rendelőjében!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A rosacea nagyon gyakori és makacs leggyakrabban az arcot érintő bőrbetegség, mely az arc kisereinek betegségéből adódik. Öröklött hajlam alapján, illetve különböző külső és belső tényezők hatására az arc közepén a bőr erei egyre tágulékonyabbak lesznek. Azokban az esetekben, amikor már semmilyen módszer nem használ, még mindig megoldást jelenthet egy új, magyar technológia, ami világújdonságnak számít. A magyar orvosokból és mérnökökből álló kutató és fejlesztő csoport létrehozott egy olyan berendezést, amely mellékhatás- és fájdalommentes, biológiai terápiát tesz lehetővé kitűnő eredményekkel. Ez a diagnosztikai és terápiás rendszer az IBR-SYSTEM®. 


A vizsgálatokat két orvosi rendelőben is igénybe lehet venni: Budapest belvárosában és Győrben az előre egyeztetett időpontokban! A kupon tartalmaz: Egy teljesen fájdalom és mellékhatásmentes IBR-SYSTEM® diagnosztikai felmérést. (A rosacea okozta panaszok és kellemetlen tünetek az esetek 70-75%-ában az új IBR-SYSTEM® módszer segítségével megszüntethetők!)

 

Mi a rosacea? A rosacea gyakran előforduló krónikus betegség, melynek tünetei az arc különböző területein jelenhetnek meg. Leggyakrabban az orr mellett, a homlokon, orcákon és az állon jelentkeznek. Eleinte a rosacea csak szélsőséges körülmények között mutatkozik, idővel viszont egyre gyakrabban alakul ki a vörösség és a gyulladás, ami végül állandósul. A rosacea vagy értágulat kialakulása leginkább a 35-50 év közötti hölgyeket érinti. Férfiaknál ritkábban alakul ki, viszont tüneteit tekintve sokkal súlyosabb formában fordulhat elő. A betegség lefolyásában három szakasz különböztethető meg, melyek viszont nem következnek egymásból.


Milyen fő tünetei vannak a rosaceának? Az arc közepéhez közel, és az orcákon bőrvörösség alakul ki, az előbb említett bőrterületeken értágulatok jelennek meg, a bőr érzékeny, gyulladásra hajlamos, sokszor égő érzés tapasztalható az adott területeken, egyenetlen bőrfelszín.


Milyen tényezők válthatnak ki rosaceás fellángolást?Napfény vagy szolárium, a bőr irritációja (pl. különböző kozmetikumok), fizikai hatások: hideg, meleg, erős szél. Helyileg alkalmazott szteroidok. Ismétlődő, vagy tartós stressz, menopauza, a gyomornyálkahártyát izgató ételek, italok (pl. fűszerek, tömény alkohol), erőkifejtés (különösen, ami a hasprés fokozódásával jár)

 

Ismerje meg Ön is  az IBR-SYSTEM® felmérést: Segítségével feltárhatók azok az okok, amelyek a funkcionális zavarokat okozzák. Ezért lehetőség nyílik az ok megszüntetésére, így a rosacea végleges tünetmentessé tételére is. A szervezetben áramló információkat mikrointenzitású elektromos és mágneses jelzésként érzékeli. Elősegíti a szervezet immun- és önregenerációs tevékenységét, gyorsítja a gyógyulási folyamatokat, és megelőzi a kiújulást. A rendszer az egész szervezetet összességében vizsgálja. A bőrfelszínről elvezetett impulzus-sorozatokban minden szervrendszerünk információja jelen van. Egy grafikon segítségével mindez láthatóvá is válik és kijavíthatók a kóros eltérések. A szervezetről kapott jelsorozat egy speciális visszacsatolással terápiás jelekké alakítható. Egy kezelés sorozattal a kóros információk kiolthatók és a rosacea nagy valószínűséggel meggyógyítható. Az eljárás során a szervezet maga mutatja meg, hogy mi kell a gyógyulásához. Ezzel az eljárással a rosacea betegek 70-75%-a tartósan tünetmentessé tehető mellékhatások nélkül.  

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A vizsgálatot két helyszínen is igénybe lehet venni: Budapesten az alábbi címen: 1094. Bokréta u. 7-13. (orvosi rendelő) vagy a vidéki Medmis Intézetben: 9023 Győr, Teleki L. u. 53. Fszt. 3. (orvosi rendelő).

 

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: +36/30-200-4596. Kérjük, hogy a bejelentkezés során adja meg, hogy melyik rendelőben (Budapest vagy Győr) szeretné igénybe venni a szolgáltatást. 

 

A szolgáltatóról bővebb információt itt olvashat: http://medmis.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=20&Itemid=135

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Medmis Intézet – Orvosi Rendelők
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1094 Budapest, Bokréta utca 7-13.
9023 Győr Teleki L. utca 53. FSZ. 3.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére