Mai­Kupon

Kategóriák

Ruhajavítás, átalakítás, zipzárcsere féláron! 6.000.- Ft helyett 3.000.- Ft

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Ruhaklinikánkon vállalunk ruhajavítást, szabást, varrást vagy akár vasalást is. Általában két ok miatt veszik igénybe az emberek a ruhajavítás szolgáltatását. Az egyik ok az, hogy épp egy olyan kedvenc ruhadarab sérült meg, amit nem szívesen dobnának ki, hanem ameddig csak lehet, megmentik, megjavíttatják. A másik ok - s talán ezzel nem sértünk meg senkit sem -, jelenlegi gazdasági helyzetünkben inkább elviszik ruhajavításra a sérült darabokat, mint méregdrágán újonnan megvegyék őket, ami érthető is. A ruhajavítás nagyon tág fogalom, gyakorlatilag mindent érthetünk alatta, ha egy kész ruhán módosítással élünk, vagy valamit cserélünk (gombot, zsebet, cipzárt). Gyakran a frissen vásárolt ruháinkat is át kell alakítani, mert vagy nem úgy áll rajtunk, ahogy szeretnénk, esetleg rövid, vagy hosszú, szűk vagy bő. Ruhajavítással minden olyan sérülést tudunk kezelni, ami elcsúfítja, használhatatlanná teszi ruháinkat, s gyakorlott, szakmai felkészültséggel ezek a ruhajavítási műveletek gyakorlatilag letagadhatóak. Ehhez viszont meg kell találni azt a szakembert, aki biztos kézzel bánik, bármilyen anyagról is legyen szó. Egy rosszul megjavított ruhában több kárt tehetnek így, mint amilyen sérült korában volt. Ellenben egy tökéletesen megjavított ruhadarabban, újra magabiztosabbnak, újra tökéletesnek, boldognak érezhetjük magunkat, s büszkén viselhetjük kedvenc, vagy rég nem hordott darabunkat. Bizony! Még mindig a ruha teszi az embert!

Ehhez tudjuk felajánlani szalonunk minőségi munkáját, felkészült szakembergárdáját, bármilyen ruhajavításról is legyen szó.

- ruhajavítás,

- szakadás javítás,

- cipzárcsere,

- zsebcsere,

- zsebjavítás,

- szűkítés,

- bővítés,

- felhajtás,

- ruhaigazítás

- ruhaátalakítás

- farmer felhajtás

- alkalmi ruha átalakítás

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Keressen bizalommal, minden munkára minőségi garanciát vállalunk!

Vállalási határidő: 
a ruha javítás vállalási határideje általában 2-7 nap. Sürgős esetben a munka jellegétől függően előzetes telefonos egyeztetés alapján rövidebb határidővel, akár aznapra is tudjuk ezeket a munkákat vállalni 20-40% felárral kapacitásunktól függően.

Bejelentkezés, időpont egyeztetés:  (06-30) 949-6352


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Greending Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1171 Budapest, Törpegém utca 8.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére