Mai­Kupon

Saját köröm megerősítése zselével, francia-, vagy színes véggel, 5.000.- Ft helyett, most 2.500.- Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A technika folyamatos fejlődésével ma már többféle megoldás létezik a saját köröm megerősítésére. Most a saját köröm megerősítését zselével, francia-, vagy színes véggel 50%-os kedvezménnyel veheted meg!A műköröm készítés feladata, célja a saját köröm erősítése, hosszabbítása, esztétikusabbá tétele. Többnyire azoknak a vendégeknek van szükségük műkörömre, akik nincsenek megelégedve a saját körmükkel, illetve nem tudják megnöveszteni, mert egy bizonyos hosszúság elérésekor letörnek.

Saját köröm megerősítése történhet műköröm alapanyaggal, zselével vagy acryllal is. A vendég a szalonba azzal a kéréssel jön, hogy ő nem szeretne műkörmöt, csak a saját körmét szeretné megerősíttetni műköröm alapanyaggal. A saját köröm megerősítése is egy műköröm készítés, azzal a különbséggel, hogy nem kell a természetes körmöt meghosszabbítani. Az anyag felhordás menete ugyanaz, csak alátéteket nem kell használni (Tip, sablon). 
A természetes körmöt ugyanúgy elő kell készíteni, hiszen műköröm alapanyagot teszünk rá, ami csak tiszta, érdes, pormentes, zsírtalan és száraz felületen tapad meg. A másik fontos alapszabály, amit a köröm erősítéskor elfelejtenek a kollégák, hogy a köröm tartását az anyaggal (zselé, porcelán) kialakított „C” ív adja, ami azt jelenti, hogy a sarokpontok vonalában több anyagot kell felhordani, különben beszakad a széleken a köröm.

A zselés körömerősítés előnye még, hogy nem csak lakkozással díszíthető, hanem színes műköröm anyagokkal is. Ezek a színek tökéletesen kopásállóak, vagyis lenövésig megmaradnak.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 9-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelentkezés és időpont foglalás kizárólag telefonon az alábbi számon: 06-30-427-1514

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Csak hajvágás - Bertalan Piroska
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1122 Budapest, Alkotás u 1/a (Déli pályaudvarnál)
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére