Mai­Kupon

Samsung Galaxy S II (i9100) akkumulátor 2000mAh 3,7V féláron 1 990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szükséged lenne egy új aksira a samsung Galaxy SII-es telefonodhoz? Vagy egyszerűen csak kéne egy pót akkumlátor? Ez az ajánlat neked szól!Kiváló minőségű, újratölthető lítium-ion akkumulátor. Színe fekete, feszültsége 3.7V, kapacitása 2000mAh. Alkalmas Samsung i9100 Galaxy S2 mobiltelefonhoz.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 12-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A Samsung Galaxy SII akkumlátort a http://olcsoajandekok.boltaneten.hu/kinalat/2_kulfoldi_termekek-15/179_samsung_galaxy_s_ii_akkumulator_1980mah_3_7v/ oldalon rendelheted meg. A megjegyzésbe feltétlenül írd be a kuponkódot! Kuponos vásárlás esetén a megrendelés a webáruházban pénzügyi teljesítést nem igényel. Kuponkódonként a kupon leírásában szereplő darabszám, jelen esetben 1 db megvásárlására vagy jogosult. Az áru közvetlenül külföldről érkezik a vevő címére ajánlott küldeményként követhető track-számmal, kézbesítési biztosítással. A postaköltség 490,- Ft. Szállítási határidő 10-15 munkanap.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Olcsó Ajándékok Webáruház
Cég
ev
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére