Mai­Kupon

Sárgadinnye, csoki, citrom, vanília, stb:
8 gombóc fagylalt az elegáns Cafe Hatker Bár-ban: az Oktogonhoz közel: 1 200 Ft helyett 680 Ft-ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A nyári napsütés melegében sétálgatva a körúton, a Nyugati és az Oktogon között lehűtenéd magad néhány gombóc fagyival? Most 7 féle ízvilágból választhatsz 8 gombócot, melyet tölcsérben, vagy elvitelre is kérhetsz. A hosszú nyitva tartás alatt akár ez a kupon randi alkalmával is felhasználható a Cafe Hatker Bárban, a belváros új színfoljátban. A mindennapos fagyizás a hőségben a nap fénypontja lehet. Hiszen az édes-zamatos fagylaltot mindenki szereti, igaz mindenkinek más íz a kedvence. Csokoládé, vanília, puncs, eper, citrom, narancs, stb.

 

Kicsiknek, nagyoknak egyaránt, vagy vendégeket vársz?


A fagylaltok ( 1 gombóc 4 dkg)  ráadásul nemcsak finomak, hanem egészségesek is, hiszen egytől egyig természetes és hagyományos alapanyagokból készülnek, mesterséges adalékok, állományjavítók, színezékek és tartósítószerek nélkül.

A gyümölcsösek TEJMENTESEN, gyümölcsből készültek. A csokis, ill. a hagyományos ízek tartalmaznak tejet. 

 

Fagyizni mindig jó! Ha reggel szeretnéd lehűteni magad, akár reggel 8-kor, akkor is megteheted. Ha este 9-kor is elnyalhatod, akkor is nyitva van a Cafe Hatker Bár, közel az Oktogonhoz.

 

Házi tölcsérben , vagy elvihető: műanyag pohárban, amihez jár a műanyag kanál, ha nem bírsz magaddal, és már útközben bekanalaznád a hűsítő ízeket.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Elérhetőség: 30  7007992

H -P: 8 -22

SZ- V: 10 - 22

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Cafe Hatker Bár
Telefon
Szolgáltatás helye
1066 Budapest, Teréz krt 34
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére