Mai­Kupon

SEBÉSZKÉS HATÉKONYSÁGA MŰTÉT NÉLKÜL!!!!!
KAVITÁCIÓS ZSÍRBONTÁS BELSŐ COMBON 18000Ft helyett 3990Ft 2 alkalom,4 kezelés!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A kavitációs zsírbontás megfelelő frekvencián /47Hz-en/ működő ultrahang hullám.
Ez a hullám vákuumbuborékokat hoz létre a zsírsejtek közötti térben.Így túlnyomás alá helyezi a zsírsejteket és a zsírsejt fala megreped, elősegítve ezzel a zsír távozását, mely a nyirokrendszeren keresztül távozik a szervezetből.
A kavitációs zsírbontás olyan intenzíven avatkozik be a test problémás területein,amelyek nem,vagy alig reagálnak testmozgásra.
A comb, különösen a belső combon felhalmozódott zsírsejteket, zsírmennyiséget még speciális tornával is alig lehet eltávolítani.
A kezelés 2 részből áll.


Első fázis: Gépi kavitációs zsírbontás.
A kezelt területet bekenjük ananászos zsírbontó géllel,majd következik a kavitáció, mely teljesen fájdalommentes.A kezelőfejjel körkörös mozdulatokat végzünk egymás után mindkét combon 30 percen keresztül.
Második fázis: Bekenjük a problémás testfelületet fahéjas,vadgesztenyés zsíroldó krémmel, betekercseljük, majd befektetjük az infrapaplan alá,mely a megfelelő hőmérsékleten infra segítségével a zsíroldó anticellulitiszes krém bejut mélyebb rétegekbe és ott is kifejti hatását. A hő és az infra hatására könnyebben távozik a "feloldott" zsír,melyet előidéztünk a kavitációval.
 
A kezelés időtartama alkalmanként 1 óra.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos időpont egyeztetés szükséges a +36/70 3370603-as telefonszámon!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Komjáthy Mándy Kft.
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Lázár utca 9.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére