Mai­Kupon

SEMMI PÁNIK! Itt a HATÉKONY HÁRMAS! A bikini szezonra formába hozunk! 3 alkalom, 9 kezelés! 3 alkalmas bérlet most 36000Ft helyett 14400Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rémálmunk a NARANCSBŐR! Nem kíméli a fiatalokat, de az idősebbeket sem!Mi ez, ami megkeseríti mindennapjainkat? A kor előrehaladtával pedig egyre reménytelenebbnek tűnik a harc. Mit tehetünk ellene? Plasztikai sebész?  A tévhittel ellentétben ez a megoldás nem tünteti el a narancsbőrt, mivel nemcsak a zsírsejtekben rejtőzik, hanem a laza kötőszövetben. Ezért csak több fronton lehet ellene harcolni. A HATÉKONY HÁRMAS fogyasztó, anticellulit és feszesítő terápiája a COMBOK-nak.
Tornázol és mégsem fogysz? Fogyókúrázol és mégsem javul a narancsbőröd?

Tornával alakíthatjuk testünk formáját, de a kötőszöveti lerakódásokat mégsem tudjuk megszüntetni.
A kötőszöveti fogyást a kötőszöveti vérrellátás tudja csak befolyásolni. Sajnos a fáradtsággal, izomlázzal járó edzés rontja a kötőszöveti vérellátást. Az izzadással csak a bőr felülete melegszik át, de a melegség nem jut el a mélyebb rétegekig. Ezzel a megoldással, csak úgy mint az anticellulit krémekkel, csak a bőr felszíne lesz puha tapintású, de a mélyebben fekvő narancsbőr megmarad. A nem megfelelő nyirok- és vérkeringés egyik oka a salakanyagok felhalmozódásának. A ki nem ürült felesleges salakanyagokat a kötőszövet tárolja, a sejtek között megrekedő só, víz és zsír pedig kötőszöveti elváltozást okoz.

Az olyan eljárások viszont, amik a bőr nyirokkeringését javítják, melegítik a kötőszövetet, megszüntetik a narancsbőrt.
Kezelésünkben olyan eljárást alkalmazunk, ami javítja a kívánt testrészt - ahol a legkritikusabb állapotok uralkodnak -, kötőszövetének nyirokkeringését, fokozza a vérellátást és ezáltal melegíti fel az adott területet.
Nem feltétlen szükséges a bőr kipirosodása, ha a mélyebb rétegeket szeretnénk kezelni. A pirosság mindig csak a felső bőrréteg tulajdonsága.
Először eltüntetjük a narancsbőr mélyebb rétegeit, és csak ezután kezeljük a bőrfelszínt. Otthoni utókezeléshez is van ajánlatunk, ha hosszútávon is szeretnéd megőrizni a már elért eredményt.

Az állapotfelmérés után kavitációs ultrahangos kezeléssel elkezdjük a zsírsejtek lebontását. Így a zsírsejtek számának végleges csökkentését érhetjük el. A kavitációs ultrahangos kezelés egy fizikai jelenségen alapul, ahol egy anyag a folyadék fázisból hirtelen gáz fázisba megy át. A 47  kHz-en működő ultrahang hullámok egyenletes és ismétlődő mikroméretű vákuumbuborékokat hoznak létre a sejtközötti térben, és a túlnyomás alá helyezett zsírsejteket szétrombolja. A fókusz mélységében a zsírsejtek szétrepednek és így valódi zsírbontás jön létre.
A kavitációs zsírbontás egy maximálisan biztonságos, tudományosan alátámasztott technológia. A legjobb radikális zsírfaragás eredménye hosszan tartó.

A kavitációs zsírbontást vákumos kezeléssel folytatjuk. Hatására a sejtek aktiválódnak, megélénkül az anyagcsere, lokálisan javul a vérkeringés, a sejtek oxigénfelvétele és a nyirokáramlás.
A vákummasszázs a nyirokáramlás sebességét felgyorsítja. Természetes körülmények között a bomlástermékeket, zsírsejteket tartalmazó nyirokfolyadék haladási sebessége a szervezetben percenként 3 centiméter. A vákum szívóhatásának következtében akár ötvenszeresére is felgyorsulhat.
Mivel a zsír nagy %-ban a nyirokrendszeren keresztül távozik, jó hatást érhetünk el a helyi fogyasztásban. A vákuummasszázs az egész nyirokrendszer átdolgozását eredményezheti.

A kavitációs zsírbontást és a vákuumkezelést aromaterápiás testekercseléssel folytatjuk, mivel a kavitációt 4-5 naponta alkalmazunk, a köztes időben vákuummasszázst és aromaterápiás testtekercselést végzünk.

Ez a FELTALÁLÓK NAGYDÍJával kitüntetett módszer a hideg-meleg effektuson alapszik. Először intenzív vérkeringést idézünk elő a kötőszövet felső rétegében, aminek hatására a mélyebb rétegekben belső hidegérzet keletkezik. A belső hőegyensúly fenntartására a szervezet az elraktározott felesleges tápanyagok égetéséhez kezd, mégpedig négyszeres hatékonysággal. Mindig a problémának megfelelő olajjal, géllel, krémmel dolgozunk a célzott területeken.


Az eredmény azonnal, centikben mérhető, a bőr puha bársonyos tapintású, a "domborzat" kisimul, feszesedik a kötőszövet.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kezelések külön időpontban történnek! A kupon felhasználhatósága 2012. május 31.

A kezelés igénybevételéhez telefonos egyeztetés szüskéges a +36 20 9566433-as telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szilágyi Anikó
Cég
Holisticbeauty Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Bajcsy Zsilinszky u. 43.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére