Mai­Kupon

Semmisítsd meg szőrszálaidat villámajánlatunkkal! Medikal IPL Villanófényes Tartós Szőrtelenítés 8000Ft helyett 4000Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Azokra a szőrszálakra végleges megoldást nyújthatunk, melyek mostanában nőnek! Jó ha tudod: Egy hatékony végleges vagy tartós módszerre igaz, hogy...azok a szőrhagymák, melyek ezekben a hónapokban, a kúra alatt aktívan szőrt termelnek, végleges megoldást nyújthat ez a módszer. Lehet inaktív állapotú esetleg a szőrhagymák 10-15 %-a, érre később 1-1 ismétlő kezelés lehet szükséges.

A kupon kizárólag szeptember 18-19-én és október 11-12-én érvényes!!!

Miért nagyon hatékony a Formax Sharplight Dual power system villanófény therápia?(Tartós Szőrtelenítés Dinamikus Pulzus Kontroll (DPC) Szélessávú Villanófény-orvosi terápiával)

A szőrtüszőben a Villanófény a villanófény besugárzás energiája hővé alakul a besugárzás pillanatában. A szőrszál az energiát elvezeti a szőrhagymáig, melyre döntő csapást mért.

A szőrszál átmérője kicsi. A nedvességtartalma sokkal kisebb, de a festéktartalma jóval nagyobb, mint a bőré, ezért a bőr nem károsodik. A kezeléshez ezért nagyon hatékony energia dózist lehet választani.

Tartósság - hatékonyság
A DUAL power system megsemmisítő ereje után nem nőhet vissza később a kezelt szőr

Formaxxal az impulzusok duplázódnak, így dupla hatékonysággal éri el a magas fehérje tartalmú szőrhagyma koagulációját (kicsapódását) Ez a folyamat megsemmisíti a szőrhagymát, nem visszafordítható. Ezért nem lehetséges, hogy 2-3 év múlva a kezelt szőrszálak újra nőjenek. A kúrának akkor van vége, ha nem nő szőr.

Biztonság a mellékhatások területén:

A keletkezett hőt nagyon hamar leadja a környező bőr, és nem károsodik. A szőrtelenítés során helyes idő-hő kombinációt kell választanunk bőrtípus és szőrszín függvényében. A szőreltávolításkor a szőrtüszőben található faggyú befolyással lehet a szőrhagyma szelektív fototermiás elpusztításában, de a Dinamikus Pulzus Kontroll (DPC)Szélessávú Villanófény több féle színű szőrt kezel eredményesen. A Sharplight szélessávú IPL Villanófény technika hűtött kezelőfeje teljes biztonságot ad a bőrnek. A szőrhagyma a szőrtüsző alsó, kiterjedt része, amely sejtközi állományt és melaninképző sejtet tartalmaz. A teljes szőrtüszőt egy hajszálerekben igen gazdag bőrkötőszövet alapú sejtréteg veszi körül, melyet dermal papilla”-ként ismernek. A hagyma sejtközi állományát illetve a szőrhagymát több részre bonthatjuk; kívülről befelé haladva külső borítás, a belső gyökérborítás 3 rétege(Henle, Haxley és belső hártya), illetve a szőrszál 3 rétege (felhám, kéreg és velő). A Villanófényes szőreltávolítás a szelektív fototermolízis (hőenergiává alakuló fényterápia) elvén lapul. A pigmentált szőrszálban is van színfestő sejt, a melanin, amely elnyeli a fénysugarat, illetve a vele érkező hőenergiát és a magas hőmérséklet a körülötte lévő felületi sejtréteg, a szőrtüsző élettani folyamataira hat.

Egyénre szabott kezelési módszer

A különböző szőrtüszők által előállított szőrszálak igen különbözőek: más a mélységük, átmérőjük, színük, vastagságuk és erősségük.

A Formaxx Dual power System villanófény terápiával lehetőség van pontosan a szőrszálak tulajdonságaihoz és a bőr színéhez választani a kezelőfejet, az intenzítást. A Villanófény a szelektív fototermolízis elvén nagy biztonsággal és hatékonysággal főként a szőrtüszőt, benne a szőrszálat kezeli.

Milyen szőrszálakra hat a Sharplight Dual power Villanófény therápia?

Szőrnövekedési ciklusok

Minden testterületet akkor lehet hatékonyan szőrteleníteni, ha minél nagyobb számú növekedési szakaszban lévő szőrszálakat kezelünk.

Az első kezelés Az utolsó gyantázást követően meg kell várni, amíg a szőr nagy része visszanő. Ekkor érdemes sort keríteni az első Villanófény szőrtelenítésre. Két villanófényes kezelés között nem szabad gyantázni, csipeszelni, csak borotválni.

Mennyi időnként kezelhető a szőr Villanófénnyel?

Arc,hascsík: 4hetente,

Mellkas, kar, hónalj, bikini vonal: 4-8 hetente szőrnövekedési tulajdonságoktól függően egyénenként változóan,

hát: 8 hetente,

Comb, lábszár: 12 hetente

A terminal, anagén szőrtüszők szőrhagymája általában a bőr alatti zsírrétegben található. A bőr vastagságától függően ez a mélység 2 és 7 mm közt változhat. A vellus szőr gyökere illetve a sorvadt teminal szőr hagymája a bőr magasabb rétegeiben fekszik, a vellus szőrhagyma akár kevesebb mint 1 mm- es mélységben is fekhet. A kései telogén illetve korai anagén fázisban a szőr gyökere sokkal közelebb fekszik a bőr felületi rétegéhez. (1,5 mm).


Mennyi időre TARTÓS az IPL Villanófényes Tartós Szőrtelenítés?  

Előfordulhat, hogy eleinte 8 hetenként kezelt  terület pár kezelés után már cak 12 hetente  igényel kezelést. Egy másik szempont az alvó  szőrtüsző kérdése. Minden pillanatban az összes  szőrtüszőnk csak mintegy 80%-a aktív. Pár  évenként minden szőrtüsző valameddig pihen.  Ezért minden tartós szőrtelenítés, mely kúra  legfeljebb másfél év alatt végződik, csak 80%-os  hatékonyságú lehet és maximun 5 évente 1-2  ismétlő kezelé kell, hogy kúra alatt alvó, pihenő  szakaszban lévő szőrtüszőre is eredményes  kezelés lehessen alkalmazni.   


Azonnali normál hatás:

Világos és normál európai bőrtípus rendes reakciója:Szőrtüsző körüli ödéma és pontszerű bőrkipirosodása jellemző 1-2 órán át

Kreol bőrtípus szőrtüsző körüli ödémája, pontszerű bőrkipirosodása 24-48 órán át tarthat.

Milyen eredményeket várhatsz reálisan?

A növekedési szakaszban lévő szőrszálakra akár 95 %-os szőrtelenítés, a kezelt területtől függően

• Azonnali ödéma
• Azonnali enyhe pontszerű kipirodás
• Több kezelés (6 / 8 / 10) a testfelülettől függően

Jó ha tudod:

a kezelés előtt gyantázni már nem szabad, csak borotválni bikinit és hónaljat 1 hónapig, arcot 2-3 hétig,

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelentkezni a 06/70-313-0313-as , érdeklődni, javaslatot kérni  a 06/20/953-5553 - as telefonon lehet.

Személyenként több kupon vásárolható.

Az egyes testrészek szőrtelenítéséhez különböző számú kupont kell vásárolni:

1 kupon: áll, száj felett,

2 kupon:bikini, hónalj

4 kupon:intim

4 kupon: kar könyékig

A kupon kizárólag szeptember 18-19-én és október 11-12-én érvényes!!!!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Beauty Women
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1024 Budapest, Lövőház u. 2.-6.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére