Mai­Kupon

Seprűvéna kezelés (sms mikro vákuum masszázs + testtekercselés + nyirokcsizma) 60 percben. Ára: 5 000 Ft helyett 2 500 Ft -ért belbudán.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!1 órás komplex gépi nyirokmasszázs kezelés a vadgesztenye és körömvirág hatóanyagaival. A kezelés legfontosabb eleme a vadgesztenye és körömvirág tartalmú véredényfal-erősítő krém, melyet 30 perc fókuszált gépi köpölyöző masszázs után tekercselünk a problémás területre. A gyógynövényes testtekercselés 30 percig tart, melyet a nyirokkeringést fokozó nyirokcsizmában kell eltölteni.
A seprűvénák kialakulása és láthatóvá válása nagyrészt genetikai, alkati kérdés, de elősegítheti néhány fizikai tényező is: a bőr vastagsága, a bőr alatti zsírszövet állaga, a hormonháztartás, a fogamzásgátlók szedése, a keringési problémák, a hízás, vagy a terhesség, a rendszeres gyantázás mind-mind erősítik a hajszálér-tágulatok megjelenését.

 

A kezelés mellett ajánlott a rendszeres mozgás, hisz az aktív izomműködés segít visszapumpálni a pangó vért a vénákból, és a nyirokereket is megmozgatja. Aki ülőmunkát végez, annak érdemes időnként tudatosan felállnia és járkálnia néhány percig, vagy legalább rendszeresen tornáztatnia a lábfejét. A rendszeres méregtelenítés, a hideg-meleg váltózuhany is sokat segítenek. Fontos a kényelmes cipő is.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 30/2757291- Gabriella

Nyitvatartás:H-SZ: 8-20 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Prevencio- Aloe Vera BT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1126 Budapest, Hertelendi utca 8
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére