Mai­Kupon

Seprűvénás kezelés hihetetlen áron most csak 1790 Ft-ért 8790 Ft helyett akciósan! Még a nyár előtt használd ki a lehetőséget!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Válaszd a gyors és hatékony IPL kezelést a seprűvénákra, értágulatokra. Még a nyár előtt eltűnnek az esztétikai hibáid az arcról, combról, lábszárról. A lézeres kezelés 2-3 alkalom után megszabadít a zavaró seprűvénától. Ezek a kialakult, öröklött erek már nem fejlődnek vissza és megmaradnak ha nem kezelteted. Még az erős napsütés előtt érdemes elvégeztetni a kezeléseket.A lézeres kezelést egy széles spektrumú fénnyel végezzük el. Az erek falában levő oxyhemoglobin mind a fény mind a hőenergiát elnyeli. Az ereket a hőenergia elzárja. A sérült érszövetet a szervezet eltávolítja és újonnan képződő kollagénnel helyettesíti azt. A látható eredmény kb. 4 hét múlva alakul ki. Általában 3 kezelésre van szükség heti ismétléssel.

A kezelésről: megtisztítjük a kezelni kívánt testfelületet és egy hűvös ultrahangos gélt viszünk fel a bőrre. A kezelőfejet a gélre tesszük és az intenzív fényt végig vezetjük a bőrön. A kezelés közben enyhe csípős érzésünk lehet. A kezelés végén a gélt eltávolítjuk és hűtjük a felületet. Enyhe bőr pirosság jelentkezhet. Védőszemüveget visel a páciens a kezelés alatt az erős fények miatt.

A kezelés időtartama 5-30 perc a kezelendő felület nagyságától függően.

1 kupon kb. tenyérnyi seprűvéna kezelésére jogosít.

Az erős fényt pár hétig kerülni kell vagy magas faktorszámú napozó krém használata ajánlott.

Várunk szeretettel a SzoliCity Szépségszalonban!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpont egyeztetés szükséges.

A kupon beváltható 2013 május 31-ig.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Primer Meat Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Podmaniczky u. 5
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére