Mai­Kupon

Sérült korona, híd porcelán leplezésének javítása 4990 Ft 10.000 Ft helyett!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Gyakran találkozunk, olyan esetekkel, amikor a fog koronája már oly mértékben sérült, hogy azt nem lehet egy egyszerű fog töméssel, sőt fog betéttel sem helyreállítani. Továbbá nagy mértékű alaki vagy színbeli eltérések korrekciójának céljából is készítünk koronát. A korona a fog íny feletti részét teljes egészében beborítja, így tetszőlegesen a kívánt formára és színre alakítható.Fém alapú porcelán leplezésű fogpótlás esetében a fémvázra a kerámiát megfelelő nyomáson és hőmérsékleten égeti rá a fogtechnikus fogászati laboratóriumban. Ez a hőmérséklet 800-900 fok, így jön létre egy erős kapcsolat a fémváz és a porcelán között.

Ha a híd vagy korona pocelán leplezése sérült pl.: az elkészült fogpótlás kezdettől fogva magas volt és így a rágóerő által túlterhelődőtt vagy előbb érintkezik a ellenoldallal,  így a porcelán leplezés lepattant a fémvázról és esztétikai zavart okoz.

A  korona vagy híd sérült részének javítása vagyis égetése a fémvázra, melyet a fogtechnikus készít el a fogászati laboratóriumban, nem kivitelezhető a rendelőben..

Rendelői javítás esetén vannak speciális porcelánjavító anyagok,melyet több lépésben viszünk fel a fogpótlás felszínére,  viszont a kötési elv teljesen más, mint az eredetileg készült porcelánleplezésnél.

Rendelői javításnál a fém részt próbáljuk eltüntetni egy ragasztásos technikával, speciális tömőanyag segítségével.

Az hogy a javítás milyen élettartalmú erre sajnos garanciát nem lehet adni, hiszen nem ráégetéssel pótoljuk az esztétikailag zavaró részt, nem tudunk olyan erős kötést biztosítani, hanem speciális ragasztási technikával készítjük el.

Az is lényeges, hogy hol sérült a porcelán leplezés, mert befolyásolja a javíthatóságot.

A kupon megvásárlása előtt érdemes előzetes telefon beszélgetés keretében érdeklődni, illetve hogy a porcelánleplezés a fogpótlás mely felszínén sérült.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Amennyiben megvásárolja a kupont, akciós áron juthat hozzá több szolgáltatásunkhoz is. Ilyenek: kivehető pótlás (70000Ft helyett 30000Ft/ fogsor) és sebészeti beavatkozások 50% kedvezménnyel (Fogeltávolítás, Incisio, Circumcisio, Sinus zárás, kauterezés)*.

A bölcsességfog eltávolítására nem vonatkozik az akció!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges.

Elérhetőségek:

-0630/8920661

-0670/6537333

-0620/9730788

Nyitvatartás:

H-P: 9:00-20:00

* Inciso : bemetszés, ez általában a tályogok megnyitását és kitisztítását jelenti.

Circumcisio: Körbemetszés: Erre általában bölcsességfogaknál van szükség, amikor a rá hajló íny begyullad és visszatérő panaszokat okoz. Ennek a lemetszését helyi érzéstelenítésben jelenti a circumcisio.

Kauterezés: elektromos kés használata hagyományos szike helyett. A legtöbb sebészeti beavatkozásnál használható, kevesebb vérzéssel és legtöbbször könnyebb gyógyulással lehet számolni.

Sinus zárás: Arcüreg zárása: Feltétlenül szükséges olyan foghúzás esetén ahol megnyílik az arcüreg, mert csak így kerülhető el az arcüreg és közvetve a koponyaüreg fertőződése. (specális esetekben szükséges beavatkozás).

A rezekcióról (gyökércsúcsamputációról) valamint az esetleges cysta műtétről, nyitott kürettről (műtéti kezelése az előrehaladott fogágybetegségnek) itt kaphat tájékoztatást a páciens.

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Népszínház Dent Fogászat
Weboldal
Szolgáltatás helye
1081 Budapest, Népszínház u. 24.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére