Mai­Kupon

Shamballa a gyógyító energia! Világossárga vakító csillogású ékszerszett 8000Ft helyett 4800Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Milánó ékszer webáruház azzal a céllal jött létre, hogy igényes ékszereivel és alacsony áraival az ékszert viselők partnerévé váljon. Nálunk nincsenek fakó hétköznapon, csak tündöklés. Webárukázunkban mindenki megtalálja a maga stílusát, termékpalettánkban megtalálhatóak a minőségi aranyozott és ezüstözött ékszerek, Swarovski és Shamballa ékszerek.Most megvásárolhatja ezt az egyedi készítésű világossárga Shamballa ékszerszettet. A 10 milliméter átmérőjű kristálygömbök káprázatosan szépen ragyognak ebben a gyönyörű ékszerszettben. A karkötőn 11 cseh kristállyal díszített kristálygömb és 8 hematit gömb található. A fülbevaló és a nyaklánc alapféme nikkelmentes antiallergén ötvözet, melyet 925-ös Sterling ezüsttel vontak be, hogy a fémallergiában szenvedők is viselhessék a terméket. Az ékszerszett tartalmaz egy pár fülbevalót, hozzá tartozó nyakláncot medállal, és egy 11 kristálygömbös karkötőt. A nyaklánc hossza 45 cm, a karkötő legkisebb mérete 20 cm, de a karkötő állítható méretű.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 10-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Lehetőség van postai kiszállításra. A szállítás díja  +480-,Ft.

Személyes átvétel a 1105 Budapest Maláta köz 4.

A megrendeléseket a info@milanoekszer.hu e-mail címre kell elküldeni, ahol a kuponkód ellenőrzése után visszajelzést küldünk a szállítás pontos dátumáról, vagy a személyes átvétel időpontjáról.

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Milánó Ékszer
Weboldal
Szolgáltatás helye
1105 Budapest, Maláta köz 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére