Mai­Kupon

Sikeres az óvodai/iskolai beszokás?! Pszichológiai tanácsadás 6000 Ft helyett 3000 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Reggelenként nem akar óvodába/iskolába menni a gyermeke, és szülőként a szíve sajog, hogy ott kell hagyni őt? Megkérdezi magától: "Milyen anya az ilyen?" A helyzet kialakulásában nem a szülő a hibás, de ő a helyzet kulcsa! Pszichológus-team áll rendelkezésre, hogy megkönnyítsük a beszokás folyamatát!A szülő kulcsszerepet tölt be a beszoktatási kérdéseknél, segítheti a gyermek és az egész család alkalmazkodását az új élethelyzethez. A háttérben pedig pszichológus-team támogatja a szülőket.

  •  Azt hitte ezen már túlestek tavaly? Hogy lehetséges, hogy most a második évben újra be kell szoktatni a gyermeket? Esetleg a hosszú nyári szünet után, vagy a testvér születésével most még nehezebb az elválás?
  •  Ahogy elkezdődött az év, egyből megbetegedett a gyereke, úgy sejti ezzel menekült otthonra, így érte el, hogy anyával lehessen?
  •  Nem tudja mire vélni, hogy ha a párja viszi a kicsit, akkor különösebb gond nélkül elbúcsúznak?
  •  Nem érti a gyermeket: reggel alig tudnak elválni, annyira szorítja magához, de délután már úgy belemelegszik a játékba, hogy nem is akar hazajönni?
  •  Esetleg most ment vissza gyesről, és hirtelen lecsökkent az együtt töltött idő. Törést jelent-e neki, hogy már a munkával tölti a napját és nem vele?
  •  A többiek már felszabadultak a csoportban, míg az Ön gyermeke félrevonul? Vajon lesznek-e barátai?
  •  Gondolkozott már azon mi lenne, ha csak délelőttökre járna gyermeke az oviba, vagy csak 4 napot járna hetente?
  •  Fél, hogy még nem is volt iskolaérett? Lehet, hogy várni kellett volna még egy évet?
  •  Mikor lesz önálló a gyermeke a leckeírásban/ iskolatáska bepakolásában?
  •  Esetleg úgy érzi, hogy túl nagy az osztálylétszám/csoportlétszám, nem is tud a pedagógus elegendő odafigyelést adni a gyereknek?


Vegyen igénybe pszichológusi támogatást! Lehet gördülékenyebb az évkezdés! A szülőknek nyújtott tanácsadásokat kombináljuk a gyermekek játékos megfigyelésével. A gyermekeknek teret adunk, hogy beszélgetéseinken túl játékban, rajzban kifejezhessék magukat. Ezekről adunk visszajelzést a szülőknek, így segítjük megérteni a gyermekek szükségleteit. A tapasztalat azt mutatja, hogy a szülőkonzultációk jelentik a leghatékonyabb megoldást.

A kupon az első szülőkonzultációra érvényes! Akár mindkét szülő is részt vehet az 50 perces tanácsadáson.

Szeretettel várjuk azokat a szülőket is, akiknek gyermekük kollégiumba került és nehézségeket tapasztalnak a másik városba kerülő gyermek leválása miatt. Forduljon hozzánk bizalommal, akkor is, ha szülőként Ön éli meg nehezebben a változásokat!

Gyermekpszichológusok, óvoda-, iskolapszichológusok állnak rendelkezésére, hogy segítsenek megérteni hol akadhatott el a változásokra felkészülés, és az életszakasz váltáshoz alkalmazkodás. Segítünk új egyensúlyt találni, mely mindenki elégedettségére szolgál.

Akiknél sokáig megoldatlanul marad a beszokás/leválás kérdése, azok értékes időt veszítenek. Míg a többi gyermek a fejlődésre, tapasztalatszerzésre, élmények gyűjtésére, tanulásra tudja fordítani az időt, addig az elengedéssel küzdő gyermekek lemaradnak.

Fogjunk össze az örömteli szülői évekért és a gyermek boldog óvodai és iskolai éveiért!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 17-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 A kupon felhasználásához időpontegyeztetés szükséges a info@bee-paletta.hu -n.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bee-paletta Kft.
Weboldal
Szolgáltatás helye
1097 Budapest, Soroksári út 20/b
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére