Mai­Kupon

Sminktetoválást szeretnél, de érzékeny a bőröd? Itt a megoldás! Sminktetoválás gyöngéd és természetes SofTap módszerrel, most 11.600 Ft-ért, 3.540 Ft előleg befizetéssel!

 - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Eredeti ár:29 000 FtElőlegben fizetendő:3 540 FtTeljes ár:11 600 Ft60% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Sminktetoválás gyöngéd és természetes SofTap módszerrel + 2 db ajándék utókezelő krém.

A kupon sminktetoválásra (tartós smink) használható fel az alábbi lehetőségek közül az egyikre:

 • szemöldöksmink
 • vagy szemkontúr
 • vagy ajakkontúr

Ráadásul most csak 3.540 Ft-ot kell csak kifizetned, a fennmaradó 8060 Ft-ot a szalonban kell rendezned.


Ezzel az eljárással igazán természetes hatású sminktetoválás készíthető.
A sminktetoválás során rendkívül kíméletes festékbeviteli technikát alkalmaznak. Így az érzékeny bőrűek is nyugodtan igénybe vehetik!

 

Most az igazán profik vesznek kezelésbe, a SofTap® közép-európai oktatóközpontjában!


A Calendula Szalon tulajdonosa 1990 óta dolgozik kozmetikusként. 1991-ben, az elsők között kezdett el Magyarországon tartós sminkkel foglalkozni, és több mint 15 éve oktatja is. Kezdetektől fogva az volt a célja, hogy kimagasló minőségű szolgáltatást nyújtson az átlagember számára is elérhető áron. Eleinte egy svájci cég termékeit használták a szalonban, majd 1997-ben áttértek a SofTap® termékcsaládra. A mai napig ezzel dolgoznak, mivel jóval kevésbé kellemetlen vele a tartós smink készítése, mint a gépi módszerekkel, ugyanakkor teljesen természetes hatású, vagy igazán hagyományos smink látványú sminktetoválás készíthető vele.


Mit jelent a tartós smink (sminktetoválás)?

A sminktetoválás egy 4000 éves eljárás, amely a legutóbbi 15 évben vált divattá. A sminktetoválás (mikrotetoválásnak is nevezik) színezőanyagot visz be tartósan a bőrbe. Régebben csak az elit és nagyon gazdag réteg engedhette meg magának ezt az eljárást. Ma már a megújult technikának köszönhetően mindenki számára elérhető az ára.


Hogyan készíthető a sminktetoválás?

A SofTap® módszerrel végzett sminktetoválás kézi eljárással történik. A SofTap® a SofTap Permanent Cosmetics cég bejegyzett védjegye. A módszer során különféle, apró, különálló tűk sorozatát használják, amelyet a pigmentkeverékbe mártanak, majd bejuttatják a bőrbe a vendég kívánságának megfelelő kivitelben és formában.


Mi a SofTap® eljárás?

A SofTap® eljárás nemzetközi védjegyoltalom alatt áll. Csak a Calendula Szalon által kiképzettek jogosultak az eljárás használatára. A SofTap® technika más módszerekkel összehasonlítva rendkívül kíméletes, jól kézben tartható és biztonságos módszer. Olyan kíméletes, hogy sokszor felületi érzéstelenítésre sincs szükség.


Miért részesítik a vendégek előnyben a SofTap® eljárást más sminktetováló eljárásokkal szemben?

Ez a legkíméletesebb és legkényelmesebb eljárás, és a leginkább természetes eredmény érhető el vele. A végeredmény látványa természetes, lágy, egyenletesen finom rajzolatú.


Biztonságos?

Természetesen! A SofTap® technika rendkívül biztonságos. Minden eljáráshoz új pigmenteket használnak, amelyek biztonságos szervetlen összetevőkből állnak. Kizárólag egyszer használatos tűket, spatulákat és keféket alkalmaznak. A többi készüléket hideg vagy meleg sterilizálási eljárással alaposan fertőtlenítik. Pont-tesztet is végezhetnek az eljárás előtt a bőr egyéni altónusának megfelelő szín tökéletes kiválasztása érdekében. A friss pigmentet a tűk juttatják be a bőrbe, miközben gyengéden a bőrhöz érintve mozgatják őket, így érik el, hogy a festékanyag tartósan a bőrben maradjon. A hagyományos tetováló eljárásoknál egy rezgő tű nyomja a pigmentet a bőrbe. A SofTap® eljárásnál a tűt kíméletesen érintik a bőrhöz, így juttatják be a pigmentet. Ez határozott különbséget jelent a fájdalomérzékelés terén. A legtöbb vendég, akinek korábban hagyományos tetováló készülékkel készítettek sminktetoválást, igazolja azt a tényt, hogy a SofTap® eljárás messze kíméletesebb, és a bőr is gyorsabban gyógyul. A SofTap® festékek kiváló minősítésüket természetes hatásuknak is köszönhetik. Sűrűek, dúsak, krémes konzisztenciájúak, amely lehetővé teszi, hogy a sminktetoválást készítő szakember teljesen kézben tarthassa a színválasztást. Jelenleg 50 féle mesés színből lehet választani. Ez a skála tartalmaz 20 féle barna színt a hideg- és a meleg színpalettában, 13 természetes ajakszínt, 6 féle speciális hatású színt és 9 fedőszínt (bőrszínt). 


A sminktetoválás készítése során:

 • alaposan analizálják a bőr tónusát
 • alaposan analizálják az arc alakját
 • alaposan analizálják a hajszínt
 • kívánság szerint módosítják a színeket
 • hozzáértően megtervezik a megfelelő formát, hogy a kívánt összhatást érjék el.

A sminktetoválással:

 • időt takarítasz meg,
 • pénzt takarítasz meg,
 • szemöldököd vastagabbá tehető,
 • saját természetes adottságaid kiemelhetőek,
 • ajkaid teltebbé tehetőek,
 • határozottabb ajakkontúr készíthető,
 • az egyenlőtlen vagy keskeny száj korrigálható,
 • a hiányos szemöldök kitölthető,
 • egyedi szemöldökvonallal kinézeted fiatalabbá tehető.


Különösen akkor javasoljuk, ha:

 • ébredéskor már kifogástalan sminket szeretnél,
 • fárasztónak találod sminked elkészítését,
 • nem látsz elég jól, hogy sminkeld magad,
 • sportolsz (úszás, futás, biciklizés, aerobic stb.),
 • a szokásos smink-anyagokra allergiás vagy.


A Calendula Szépségszalont Budapesten a Bartók Béla út 92-94-ben találod meg Új-Buda közepén. Tömegközlekedéssel is könnyedén eljuthatsz a szalonba. A Calendula tulajdonosa több évtizedes tapasztalattal büszkélkedő kozmetikus, akinek a szakterülete a tartós sminkek készítése. A különböző sminktetoválások mellett, a test bőrének, izmainak ápolására és más különleges kozmetikai kezelésekre is nagy hangsúlyt fektet. Kezdetektől fogva az volt a céljuk, hogy kimagasló minőségű szolgáltatást nyújtsanak az átlagember számára is elérhető áron. A kétszintes Calendula Szépségszalonban teljes körű szolgáltatással állnak rendelkezésedre, fodrász, kozmetikus, műkörmös, manikűrös és pedikűrös szakemberek szolgáltatásait is igénybe veheted, infraszaunázhatsz vagy tanácsot kaphatsz a Calendula tapasztalt szakértőitől és tanácsadóitól.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos egyeztetés szükséges.
(20) 921 2210

 

Most 3.540 Ft előleget kell csak kifizetned, a fennmaradó 8060 Ft-ot a szalonban kell rendezned.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Calendula Szépségszalon
Cég
Gesztesi Piroska ev.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1115 Budapest, Bartók Béla út 92-94.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére