Mai­Kupon

Sorselemzès, életvezetési tanácsadás felsőfokon Nenussal . Telefon ill. Skype és Viber konzultációs lehetőség korlátlan kérdéssel egy órában,akár két alkalomra , vagy éppen mással megosztva : 27.000 helyett 3.990 Ft-ért !

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szeretnéd tudni merre tart az életed?  Nem akarsz nagy spirituális blablát, hanem tényleg korrekt beszélgetést  szeretnél? Lehet nem azt fogod hallani amit szeretnél . De  mindenre kiterjedő választ kaphatsz.

Kiss Krisztina Nenus. Évek óta vezető spirituális tanácsadóként jegyzik. Referenciái közt szerepel a tenerifei magyar gyilkosság beazonositása, a 28 milliós csalással meggyanusított áljosnő kilétének felfedése is.
Párkapcsolati szakiranyú diplomamunkáját kitünő eredménnyel védte. Évekig egy vezető ezoterikus műsor napi műsorvezető jósa volt, s a Nők Lapja Cafe párkapcsolati szakértőjeként tevékenykedett. Jelenleg az RTL "Asztroshow" vendégjósa, s megvalósította azt, amire régóta vágyott. Visszatért régi szakmájához is, nemcsak lelkeket, arcokat és testeket szépít a "Királylányképzőjében".

Legközelebb az emberi kapcsolatok, párkapcsolat, bűncselekmények, gazdasági tanácsadás  áll hozzá.    Azt mondta magáról egy interjúban : " konzervatív vagyok, házassagpárti, ami nem azonos a névbitorló feleséggel, aki megjátszós, életképtelen, s az önző férjjel sem, aki a teremtés koronájának vallja magát. Vallom,  ha valami elromlik egy kapcsolatban nem én leszek az, aki szerelőt játszik".

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes egyeztetés elengedhetetlen! Maximum 5 perc csúszás az elfogadható.

16 év alatt a kupon nem felhasználható!

A szolgáltatást skype-on, msn-en és normál tarifás telefonon tudod igénybevenni.Az egy óra két alkalomra bontható,mással is megosztható.

Előzetes időpontegyeztezes után a kupon vásárlója kezdeményezi a hívást.
Tel:06/30-5389139

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Nenus
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére