Mai­Kupon

Sorselemzés Tarot kártyával és numerológiával ! 1 óra 79% kedvezménnyel!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Kíváncsi vagy a jövődre? Sorselemzés tarot kártyával és numerológiával. A születési számaid felfedik a karmikus feladatodat, személyiséged, betegség hajlamaid , munka vagy párkapcsolati problémádat.Irányt tudok mutatni, min kell változtatni ahhoz,hogy rendbe jöjjön,beinduljon az életed. Rá tudok világítani betegségek lelki hátterére, mit tégy az egészséged helyreállításáért.

Szeretettel vár La Mech spirituális gyógyító-sorselemző!

 

La Mech spirituális gyógyító, tarot kártya jós, számmisztikai sors és párkapcsolati elemző vagyok, de ezeken túl rein-karnációs utaztatással (előző életek utazása) is foglalkozom. Rendbe hozok depressziót, pánik betegséget, idegrendszeri problémákat, alvászavart, és egyéb szervi betegségeket is, mint a lumbágó, gerincsérv, gyomor-emésztőrendszeri rendellenességek, csupán néhány hét alatt.

Az éveim során kilenc beavatást kaptam, közöttük jóné- hányat buddhista rinpócsétól (megvilágosodott pap).

Küldetésemnek elsősorban a gyógyítást tartom, de sors elemzéssel és a karmikus feladatok megoldásában is tudok irányt mutatni, többek között reinkarnációs utaztatással.

Az előző életek megtapasztalásával rendkívül sok jelen életi probléma, karmikus feladat megoldható. Ezeken túl foglalkozom átok - rontás levétellel, aura tisztítással, csakra harmonizálással, és rezgésszint emeléssel mely kezelések után az élet minden területe robbanásszerűen beindul, hiszen nagyon sok negatív energiától, és karmikus problémától szabadul meg az ember.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2012. november 20-ig,, beváltható 2012. november 30-ig!

A kupon felhasználásához bejelentkezés szükséges a 0630/2443100-as telefonszámon!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
La Mech
Cég
Ringbauer Miklós
Weboldal
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére