Mai­Kupon

Speciális kisbaba és gyermek talpmasszázs ajándék életmód tanácsadással és állapotfelméréssel a Jászai Mari tér közelében most 1750 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A gyermek talpmasszázs már pár hónapos kortól is ajánlott, mivel sikeresen alkalmazható diagnosztikára, terápiára, és megelőzésre egyaránt.

A masszázs hatására a kisbabák és a gyermekek kiegyensúlyozottabbak lesznek jobban alszanak. Javul az étvágyuk és az ellenállóképességük, sokkal ellenállóbbak lesznek a betegségekkel szemben.

A kezelés időtartama igazodik a gyermekek életkorához, ettől függően  25-35 percet vesz igénybe a talpmasszázs. A kezelés teljesen fájdalommentes  kifejezetten kellemes gyógynövényolajokkal történik.

 A reflexológia több mint 5000 éves tudomány. Kínában a Sárga császár udvarában már azt a talptérképet használták, melyet napjainkban is használatban van. A reflexológia egy jótékony talpmasszázs a talpunkon lévő idegvégződéseken keresztül, mely során pontos képet kapunk szerveink állapotáról, e pontok masszírozásával hatni tudunk szerveink működésére. A megfelelő zónák masszírozásával nő a hozzárendelt szervek vérbősége, javul az anyagcseréje, nyirokkeringése, ezzel mozgósítja a szervezet öngyógyító erőit. A talp masszírozása megelőzésre, frissítésre, regenerálásra is alkalmas.

A talpmasszázs jól használható krónikus betegségben szenvedőknél, csökkenthetőek segítségével az allergiás tünetek okozta kellemetlen tünetek. Sajnos a stressz és az ezzel járó tünetek a gyermeket sem kerülik el. Emiatt gyakran fordul elő fejfájás, migrén, megmagyarázhatatlan has, és hátfájás is már a gyerekkorban is. 

A következő problémák esetén is érdemes kihasználni a talpmasszázs nyújtotta lehetőségeket: Fáradékonyság, rosszul alvás, romlott teljesítmény, nehéz koncentráció, rossz étvágy vagy éppen ellenkezőleg túlsúly esetén.

A talpmasszázs segítségével a gyermekek jobban megismerik testüket, szervezetük működését. A szülők pedig hasznos életmód tanácsokat kapnak a szolgáltatóhoz. Egy kezelés alkalmas arra, hogy a szülő és a gyermek megismerkedjen a talpmasszázzsal, és felszínre kerüljenek az eddig nem ismert esetleges egészségügyi problémákat.

A kezelés fájdalommentes, kellemes környezetben történik. Leggyakrabban kisiskolás kortól ajánlott, de már csecsemőknél is alkalmazható. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpont egyeztetés az alábbi telefonszámon:+36-20-486-8696 vagy e-mailben: kapitanyne.maria@freemail.hu

 

Facebook: Maria Varga ( természetgyógyász-reflexológus)

A kezelést végzi: Kapitányné Varga Mária okleveles numerológus, természetgyógyász, reflexológus, masszőr, Reiki I-II.

A kezelés helye: Szépítők Háza kozmetikai szalon.  A szalon tömegközlekedéssel és gépjárművel kiválóan megközelíthető. 

Nyitvatartás: hétfőtől-csütörtökig, ( reggel 09.00 órától - este  max.19.00 óráig) igény szerint, 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kapitányné Varga Mária
Cég
Szépítők Háza
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Hollán Ernô utca 44
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére