Mai­Kupon

Speciális kisbaba és gyermek talpmasszázs ajándék életmód tanácsadással és állapotfelméréssel a Jászai Mari tér közelében most 1750 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A gyermek talpmasszázs már pár hónapos kortól is ajánlott, mivel sikeresen alkalmazható diagnosztikára, terápiára, és megelőzésre egyaránt.

A masszázs hatására a kisbabák és a gyermekek kiegyensúlyozottabbak lesznek jobban alszanak. Javul az étvágyuk és az ellenállóképességük, sokkal ellenállóbbak lesznek a betegségekkel szemben.

A kezelés időtartama igazodik a gyermekek életkorához, ettől függően  25-35 percet vesz igénybe a talpmasszázs. A kezelés teljesen fájdalommentes  kifejezetten kellemes gyógynövényolajokkal történik.

 A reflexológia több mint 5000 éves tudomány. Kínában a Sárga császár udvarában már azt a talptérképet használták, melyet napjainkban is használatban van. A reflexológia egy jótékony talpmasszázs a talpunkon lévő idegvégződéseken keresztül, mely során pontos képet kapunk szerveink állapotáról, e pontok masszírozásával hatni tudunk szerveink működésére. A megfelelő zónák masszírozásával nő a hozzárendelt szervek vérbősége, javul az anyagcseréje, nyirokkeringése, ezzel mozgósítja a szervezet öngyógyító erőit. A talp masszírozása megelőzésre, frissítésre, regenerálásra is alkalmas.

A talpmasszázs jól használható krónikus betegségben szenvedőknél, csökkenthetőek segítségével az allergiás tünetek okozta kellemetlen tünetek. Sajnos a stressz és az ezzel járó tünetek a gyermeket sem kerülik el. Emiatt gyakran fordul elő fejfájás, migrén, megmagyarázhatatlan has, és hátfájás is már a gyerekkorban is. 

A következő problémák esetén is érdemes kihasználni a talpmasszázs nyújtotta lehetőségeket: Fáradékonyság, rosszul alvás, romlott teljesítmény, nehéz koncentráció, rossz étvágy vagy éppen ellenkezőleg túlsúly esetén.

A talpmasszázs segítségével a gyermekek jobban megismerik testüket, szervezetük működését. A szülők pedig hasznos életmód tanácsokat kapnak a szolgáltatóhoz. Egy kezelés alkalmas arra, hogy a szülő és a gyermek megismerkedjen a talpmasszázzsal, és felszínre kerüljenek az eddig nem ismert esetleges egészségügyi problémákat.

A kezelés fájdalommentes, kellemes környezetben történik. Leggyakrabban kisiskolás kortól ajánlott, de már csecsemőknél is alkalmazható. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpont egyeztetés az alábbi telefonszámon:+36-20-486-8696 vagy e-mailben: kapitanyne.maria@freemail.hu

 

Facebook: Maria Varga ( természetgyógyász-reflexológus)

A kezelést végzi: Kapitányné Varga Mária okleveles numerológus, természetgyógyász, reflexológus, masszőr, Reiki I-II.

A kezelés helye: Szépítők Háza kozmetikai szalon.  A szalon tömegközlekedéssel és gépjárművel kiválóan megközelíthető. 

Nyitvatartás: hétfőtől-csütörtökig, ( reggel 09.00 órától - este  max.19.00 óráig) igény szerint, 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kapitányné Varga Mária
Cég
Szépítők Háza
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Hollán Ernô utca 44
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére