Mai­Kupon

Speed EMS Fitness edzés 8 alkalmas bérlet + izotoniás ital/fehérje shake + személyi edzés + törölközőhasználat és ruhabérlés most 48.000Ft helyett csak 14.990Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Twenty Minutes Club egy fitness stúdió, egy klub, egy közösség, mely a legújabb trendeket követve a 20 perces intenzív tréningekkel foglalkozik. Az EMS technológiákkal 2 óra edzőtermi munka váltható ki mindössze 20 percnyi megterheléssel. Ezzel a módszerrel célirányosan edzheti a szükséges izomcsoportokat, miközben izületeit kíméli. Az EMS edzés időtartama minimális, ezáltal ideális a folyamatosan időhiánnyal küzdők számára. A napi munka, feladatok és programok mellé könnyedén beilleszthető edzésformákkal, rövid idő alatt látványos eredmény érhető el: cellulit kezelés, zsírégetés, alakformálás, izomfejlesztés, állóképesség javítás, hát és gerinc panaszok csökkentése, vérkeringés javítása!
A stimuláció javítja az izmok aerob anyagcsere kapacitását és teljesítőképességét. Elindítja a zsírégetést és a kémiai folyamatok még akkor is zajlanak, amikor az edzés már befejeződött. Az elektromos impulzusok hatására elvégzett színtiszta izommunka által, könnyebben elérhetővé válik a napokig tartó fokozott kalóriaégetés. Az EMS edzések segítségével elérhető a testsúly vesztés, a cellulit mértékének csökkenése, a jobb közérzet, a fájdalmak mérséklődése, vagy akár az állóképesség és vitalitás fokozódása. Az EMS a látható és a mélyen fekvő izmokat egyaránt eléri, és kiválóan alkalmas arra, hogy nemcsak statikus, hanem dinamikus gyakorlatok végzésével növelje az edzések hatásfokát.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 3-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A Twenty Minutes Club-ban tisztálkodásra is van lehetőség.

 A kupon felhasználásához telefonos bejelentkezés szükséges a +36/30 313-9697-es telefonszámon!

Az időpont lemondása kizárólag 24 órával az edzés kezdete előtt lehetséges, különben az alkalmat beváltottnak tekintik!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Twenty Minutes Club
Cég
BBP Fit
Weboldal
Szolgáltatás helye
1117 Budapest, Baranyai utca 23.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére