Mai­Kupon

Kategóriák

Spóroljon a tankolásnál! Szeretne 40-60,- Ft-al olcsóbb benzinnel járni? Mostantól folyamatosan 7-15%-ot megtakarít, ha 6000,-Ft-ért megveszi az 5 db tabletta kezdő csomagot, ami elegendő a kb 500 liter üzemanyaghoz! Ez nem álom, Ön is próbálja ki!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Már alig bírja a nagyon magas üzemanyag árakat? Elmenne egy olyan kúthoz ahol akár 40-60 Ft-al olcsóbban tankolhatna ? Most megtalálta és ez nem álom, nézze meg a weboldalunkat https://www.for-max.hu/olcsobb-uzemanyag/ ahol nagyon sok hasznos információt, teszteket, részletes műszaki leírásokat és sok -sok referenciát talál az MPG amerikai termékeiről.

Sok száz felhasználó mondja és a tesztek igazolják, hogy 7% -15% üzemanyagot takarítanak meg és akár 50- 70 %-kal kevesebb káros anyagot bocsájtanak ki akik ezt használják. Sokan nem értik,hogy lehetséges ez pedig nem varázslat csak sok éves NASA kutatás eredménye. 30 év katonai használat után az a jó hír, hogy több mint 200 ország után végre Magyarországon is meg lehet venni.

Használata nagyon egyszerű, a megfelelő mennyiségű tablettát dobja bele a tartályba és azután tankoljon. Gazdaságos, mert csak 1/2 tabletta kell 40-50 liter üzemanyaghoz, 1 pedig 80-100 literhez.

Használja ki ezt a lehetőséget vagy ajándékozza meg ismerősét ezzel a tesztelési lehetőséggel és győződjön meg, próbálja ki. Mi már kipróbáltuk, folyamatosan használjuk, és megbízhatóan működik! Ezért biztosak vagyunk a sikerben ezért 100% visszavásárlási garanciát is vállalunk . Mivel az elmúlt években drasztikusan és tartósan emelkedtek az üzemanyag árak, a családok, kisvállalkozók, és különösen a fuvarozó cégek naponta ,hetente aggódnak az árak alakulása miatt, ezért úgy gondolom mindenki számára rendkívül érdemes megismerni és használni ezt az újdonságot .

Az ajánlatunkban szereplő 5 db tabletta kezdő csomag, így 10 tankoláshoz, kb. 500 liter üzemanyaghoz elég, és ennek 7 -15%-át megtakaríthatja!

DE ezt ne higgye el, hanem próbálja ki Ön is és nyomtassa ki a kupont!

 

Web előadás az FFI- termékekről,kérem nézze meg a www.tankoljvelem.pleja.tv az oldalon. Az MPG tabletta használatának előnyei:

• 7- 15%-al csökkenti az üzemanyag fogyasztást és növeli a motor teljesítményét.
• Védi a szelepeket és csökkenti a korom képződését, lerakódását.
• 50-70%-al csökkenti a káros anyagot bocsájtást, az üvegházhatást okozó gázok képződését.
• Csendesebb a motor, megszünteti a kopogást, fütyülést és a túlfutást.
• Növeli a gyújtógyertya, az izzító gyertya és a szelepek élettartamát
• Nincs beszerelési költség, beszereléssel járó engedélyezési folyamat.

Számoljuk ki együtt mennyit tud kb megtakarítani :

Például : 50 liter benzin X 430,-Ft liter árnál egy tankolás költsége: 21.500,-Ft
½ MPG tabletta ára: 600,-Ft
10 % Üzemanyag megtakarításnál 5 liter benzint megtakarít, ami 2.150,-Ft –ba kerül.

Ebből ha levonjuk a 600,-Ft tabletta árát akkor 1.550,-Ft Önnél marad .

Tehát így minden tankolásnál kb. 1.550 Ft-ot megspórol és plusz a motort is védi, jobb állapotban tartja. Ez valóban nagyon gazdaságos üzlet hogy 600,-Ft-ot befektet és a három - négyszeresét visszakapja. Ezért használják már több mint 200 országban ezeket a termékeket. Használja ki ezt a bevezető akciót és ismerje meg az amerikai technológia előnyeit. Mindezt 100% pénz visszafizetési garanciával.

Mint látja, két nagy hibát követhet el:

1.Ha ezt az ajánlatott nem veszi komolyan és ezt a lehetőséget nem próbálja ki.

2. És ha nem méri a fogyasztását, nem számol, nem figyel oda, akkor nem látja a valóságos eredményt ! Pedig a termék működik és kifejti jótékony hatását, akár figyeli, akár nem! Ezért adunk egy tesztlapot is, amit kérünk vezessen és ha igényli, akkor a teszt végén közösen megbeszéljük.

Még egy fontos érv, miért használja az MPG tablettákat: Ezzel nagymértékben védi a környezetet is! Az égéstér kezelő katalizátort minden benzin és dízelmotorhoz eredményesen lehet használni, itt a részletes műszaki leírása. És ami talán még fontos, hogy a jobb, tökéletesebb égés miatt a káros anyag kibocsájtás is jelentősen, van akinél 50-70%-kal is csökkent. Ezek az adatok ellenőrizhetők, mérhetők, ezért van olyan nagy sikere már 200 országban például a szomszédunkban Szlovákiában is.

A cég teljes termékcsaládot kínál, amiből a tablettás és a folyékony kiszerelésű a legnépszerűbb. Részleteket a weboldalunkon lehet találni és a boltunkban meg is lehet vásárolni.

Az MPG anyag egy 100%-ig szerves motorkondicionáló, mely egyidejűleg üzemanyag megtakarítást eredményez és több erőt ad a motornak. Mindezt azáltal érjük el, hogy a termék létrehoz egy mikrovékony réteget a motor égésterében, ezzel pedig az Ön üzemanyaga sokkal hatékonyabban ég el.

Web előadás az FFI- termékekről,kérem nézze meg a www.tankoljvelem.pleja.tv az oldalon.

 

Miben különbözik az MPG-CAP™ a többi üzemanyag adaléktól?

Az MPG-CAP™ nem üzemanyag adalék. A termék egy égéstér kondicionáló, amely feljavítja , gyorsítja a motor belső égési folyamatát . Ezért sokkal alacsonyabb a káros anyag kibocsátást, jobb a teljesítményt és ami a legfontosabb , hogy jelentős üzemanyag megtakarítást biztosítson Önnek. Néhány üzemanyag adalék csak arra szolgál, hogy megtisztítsa az üzemanyagrendszert . Az MPG-CAP™ tabletta 100%-ig biztonságos a környezetre és a motorra , de sokkal bővebben a weboldalunkon olvashat róla .

A tabletta nagy előnye, hogy bármilyen minőségű benzint, gázolajat , biodízel vagy etanol-benzin keveréket használhat. Minél alacsonyabb osztályú az üzemanyag amit használ, annál érzékelhetőbb , nagyobb a javulás .

Aki komolyan szeretne megtakarítani, annak ajánljuk a folyékony MPG-t, amivel még gazdaságosabban, hatékonyabban használhatja ki ennek az amerikai technológiának az előnyeit. A cég egy teljes termékcsaládot kínál, amiből a tablettás és a folyékony kiszerelésű a legnépszerűbb. Részleteket a weboldalunkon lehet találni és a boltunkban meg is lehet vásárolni.

https://www.for-max.hu/olcsobb-uzemanyag

Mit tartalmaz az ajánlatunk :
5 db MPG tablettát ami kb 500 literhez elég
műszaki tanácsadás, igény szerint
egy részletes tesztlapot és felhasználási, adagolási leírást
a teszt közös kiértékelését személyesen vagy telefonon

Akik komolyan gondolják a megtakarításokat és a természetvédelmet azoknak itt egy ráadás :
3 kupon vásárlása esetén egy kb 3 000 literhez elegendő folyékony MPG-t adunk a tabletták helyett – ezzel a kivételes ajánlattal akár 1 évig olcsóbban tankolhat !

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2013. október 18-ig,, beváltható 2013. december 31-ig!

A kuponodat a jobb felső sarokban lévő a Kuponjaim menüpont alatt, a "Kedvezményre jogosító kuponok" fül alatt érheted el.

Nyitvatartás:
Munkanapokon 9-18 óráig
A termék átvehető a boltban! 
Címe: 1077 Budapest, Wesselényi u. 23.
Tel./Fax: +36 1 342 6701, +36 1 342 1955, +36 70 333 2644
Email: lkulcsar@for-max.hu
Illetve futárszolgálat általi házhoz szállítás esetén plusz 990Ft, amit átvélkor kell kifizetni a futárcégnek!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
For-Max Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1077 Budapest, Wesselényi u. 23.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére