Mai­Kupon

Kategóriák

Spóroljon Ön is autójával! Gázautó átalakítás munkadíja 50 % kedvezménnyel! Bosch minőség 80.000Ft helyett most 40.000Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Unja már a benzinárak állandó emelkedését? Szeretné nap mint nap újra nyugodtan használni autóját? A gázautó átalakítással jelentős összegeket spórolhat meg! Spóroljon Ön is autójával! Az ajánlat keretében most nem csupán az átalakítás, de a beszerelést is vállaljuk rendkívül nagy kedvezménnyel!

A teljes beszerelés ára anyaggal 175.000 Ft. A kupon a szerelést adja 50 %-os kedvezménnyel, 80.000 Ft helyett 40.000 Ft-ért. A fennmaradó 135.000 Ft a helyszínen fizetendő!

 
FONTOS tudnivalók az alajánlatokkal kapcsolatban!

1. A gázautó átalakítás kedvezménye kizárólag a munkadíjra vonatkozik!

2. A beszerelés alajánlat kizárólag a beszerelés esetén érvényes, hozott anyagból soros 4es motornál (KIZÁRÓLAG LANDIRENZO)!

3. A teljes átalakítás kedvezménye a következőkre érvényes: Beszerelés + landirenzo soros 4es benzines motorba való alkatrészek + tartály + egyedi engedély + tanúsítvány

De hogy miért is éri meg gázos autóra váltani? Íme egy kis ízelítő!

Miért javaslom a LANDIRENZO gázrendszert?

 A LANDIRENZO ma a legkorszerűbb gázrendszerek közé tartozik Európában, 1958 óta tökéletesítik, finomítják az átalakításhoz szükséges szerkezeti elemeket. A rendszer szekvenciális gázbefecskendezéssel juttatja az LPG-t a motorhoz a hagyományos rendszerhez maximálisan illeszkedő vezérlőegység felügyeletével. A beszabályozást szakembereink egy szoftverrel végzik, amivel biztosítható a tökéletes működés benzin és gázüzemben egyaránt.

A LANDIRENZO rendszereit Magyarországon több mint 15 éve forgalmazzuk és szereljük. Ez idő óta hazánkban több tízezer gépkocsi közlekedik az utakon partner szervizeink beszerelésével, valamint saját szervizünk is több ezer autó átalakítását végezte már. A LANDIRENZO-val szerelt gépkocsik fogyasztás növekedése gázüzemben minimális (kb. 10-15 %), a karbantartás költsége minimális a maximális üzembiztonság mellett. Fontos szempont lehet a választásban, hogy szinte minden magyarországi gázautó szerviz vállalja a karbantartást, beállítást, rendelkezik a szükséges szoftverekkel, mi pedig folyamatosan biztosítjuk az alkatrész utánpótlást, valamint a szükséges képzést.

Mi kerül az autójába?

Pótkerék tartály: Ez a robosztus kivitelű acél tartály, tökéletesen illeszkedik a pótkerék helyére az Ön autójába, így nem foglal helyet a csomagtartóból, és a külső pótkerékkel szerelt autókhoz is tökéletesen alkalmazható. A falvastagsága és anyaga miatt igen ellenálló a mechanikai hatásokkal és az időjárási tényezőkkel szemben. Ebbe az alkatrészbe kerül beépítésre a multiszelep, amit a két képpel alább láthat.

Távtöltő csonk: A távtöltő csonkon keresztül tankolja meg a tartályt a gázkút kezelője.                     Ez az alkatrész azoknál az átalakított járműveknél alkalmazzuk, ahol a tankoló szelepet el lehet helyezni a benzinbetöltő nyílás mellé (az autók kb. 90 százaléka alkalmas erre).

Multiszelep: A multiszelep egy több funkciós alkatrész, ami első sorban az Ön biztonságát szolgálja, valamint kontrolálja a kilépő illetve belépő gáz mennyiségét és ez a szerkezeti egység méri a gáztartály töltöttségi szintjét, amit az utastérbe szerelt visszajelzőn olvashat le. Valamint szabályozza, hogy a gáztartály 80%-ig legyen tölthető, amire a gáz tágulása miatt van szükség.

Vizhőfok jeladó: A vízhőfok jeladó az autó gyári hűtővíz körébe kerül bekötésre, feladata, hogy a reduktorba bevezetett víz hőmérsékletét figyelje. A gázrendszer ennek az alkatrésznek köszönhetően kap jelet, amikor a vízkör elérte a 40°C-os hőmérsékletet és ekkor automatikusan átvált gázüzemre.

Reduktor: A reduktor alakítja át a folyékony halmazállapotú gázt kisnyomású, gáz halmazállapotú üzemanyaggá, és továbbítja a gáz injektorok felé. Továbbá ez az alkatrész tartalmazza a gázszelepet, ami egy biztonsági szelep, és kizárólag gázüzemben engedi át a még folyékony halmazállapotú gázt a reduktor felé. Bármilyen meghibásodás esetén zárja a rendszert. Az egyik 20.000 km-enként cserélendő gázszűrő is a gázszelep része.

Légnemű gázszűrő: A légnemű gázszűrő felel azért, hogy a reduktorból kilépő gáznemű üzemanyagnak csak a megfelelő minőségű része kerülhessen az injektorokon keresztül az égéstérbe. Ez az a másik szűrő, amit a 20.000 km-enként esedékes szerviznél cserélünk.

Gáz injektorok: A gáz injektorok működése lényegében megegyezik a benzin injektorokkal, csak ez gáz befecskendezésre van optimalizálva. Itt is a nyitási és zárási jelet a fő vezérlő egység, a computer adja, hogy a megfelelő időben a megfelelő mennyiségű gáz jusson az égéstérbe a szívócsövön keresztül.

Computer: A computer szabályozza a gázrendszer optimális működését, ellenőrzi, hogy minden a lehető biztonságosabb legyen és tárolja a hibakódokat, amik segítségével gyorsan és pontosan meghatározható egy esetleges probléma helye. Meghibásodása nem jellemző, de amennyiben ez előfordul, a már fentebb említett gázszelep és a multiszelep azonnal zárja a rendszert. Az egység beállítása egy laptophoz kötött diagnosztikai csatlakozón keresztül történik.

Üzemmód váltó kapcsoló és szintjelző: Ezzel a kulturált megjelenésű kapcsolóval tud váltani manuálisan a benzin- és a gázüzem között. Jelzi, hogy éppen melyik üzemmódot alkalmazza autójában, valamint a felső LED sor informálja arról, hogy milyen a gáztartály töltöttsége.

Miért válasszon minket?

 Tapasztalatunkat bizonyítja a több mint 15 éves piaci jelenlét. Számtalan olaszországi tanfolyam elvégzése, a gázautó alkatrész értékesítés területén piacvezető szerep, valamint az, hogy 10 éve kizárólag cégünk végzi a gázautó szerelő képzéseket Magyarországon. Szakmai elismerésünket bizonyítja, hogy a Porsche Hungária a Skoda Dual gázautó projektjében szakmai tanácsadóként veszünk részt.

Garancia, ami az Ön nyugalmát biztosítja

 Egyedülálló garanciát kínálunk a beszerelésre kerülő gázrendszerre, és az általunk végzett munkára. A garanciánk 3 évre és 100.000 km megtételére vonatkozik. Ezen belül, ha meghibásodik egy gázrendszer alkatrésze, mi garanciálisan cseréljük, amennyiben a szervizfüzetünkben előírt karbantartásokat elvégeztette.

Mennyibe kerül?

Az autó átalakítás ára LANDIRENZO szekvenciális gázrendszerrel, pótkeréktartállyal, szintjeladóval mindösszesen bruttó 175.000 Ft, az említett 3 év és 100.000 km garanciával. Az áraink tartalmazzák a beszerelés teljes anyag- és munkadíját, az adatlap kiállítását, valamint a vállalt garanciát.

Az Ön autójába a gázrendszer beépítése mellé nélkülözhetetlen a Flashlube (www.flashlube.hu) szelepvédő rendszer beszerelése. A szelepkenő kiegészítő védelmet biztosít a motornak, így megelőzhető a motor esetleges meghibásodása. Gázüzemnél a szelepek és az égéstér megnövekedett hő terhelésnek van kitéve, a gáz magasabb oktánszáma és száraz égése miatt, a szelepkenő rendszerrel optimális hűtést és kenést biztosít autójának. Jelenleg kétféle kivitel érhető el, az egyik vákuumos a másik pedig elektronikus úton juttatja el a szelepvédő adalékot a szelepekhez a szívócsonkon keresztül. A megújult vákuumos rendszer új kivitele, több mint két teli tartálynyi adalékanyaggal és alacsony folyadék szint visszajelző LED-del kerül beépítésre. Ezt a rendszert a szívócsonkban fellépő vákuum szabályozza, míg az elektromos rendszer egy beépített szivattyú segítségével, már elektromos vezérléssel nyújt védelmet autójának. Az elektronikus kivitel természetesen sokkal pontosabb adagolást biztosít, valamint jelzi, ha a folyadék szintje túl alacsony. A Flashlube tájékoztatása szerint a mechanikus rendszerrel 3%, míg az elektronikus kivitellel 5,3%-os további fogyasztás csökkenés érhető el. A rendszer egy 400 ml-es tartályból adagolja a kenő és hűtő folyadékot, ez a 400 ml 400 liter üzemanyaghoz elegendő, ami 10 literes fogyasztás esetén 4000 km-en keresztül nyújt védelmet autójának. Az utántöltéshez szükséges szelepvédő adalék 50 ml-es, 250 ml-es, 500 ml-es, 1 l-es kivitelben érhető el. A mechanikus felső szelepvédő rendszer beszerelési díjjal együtt: 24.000 Ft. Az elektronikus felső szelepvédő rendszer beszerelési díjjal együtt: 49.800 Ft.

Pontosan mit adunk még Önnek a pénzéért?

-Egy stabil szerviz partnert ahol 12 éve foglalkoznak gázbeszereléssel.

-Egy gázrendszert, a világ egyik a legelismertebb gázautó berendezés gyártójától.

-Egy olyan autószervizt ahol a gázrendszer szervizelésén felül, autóján bármilyen karbantartást, javítást el tud végezni Bosch Car Service partnerként a legkorszerűbb technológiával.

Mit is tartalmaz az ár?

 Az áraink tartalmazzák a beszerelés teljes anyag- és munkadíját, az egyedi átalakítási engedély elkészítésének díját, valamint a vállalt garanciát.

Mit nem tartalmaz az ár?

 -Az átalakítást követően az Ön autóját 30 napon belül le kell vizsgáztatni a Nemzeti Közlekedési Hatóságnál.

-Okmányirodai kettős üzem bejegyzésének költéségét, amely a hivatal tájékoztatása szerint 6.000 Ft.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához előzetes telefonos időpont egyeztetés szükséges!

Telefonszám: 06 27 540 040 Tájékoztatás: 06-20-240-1515

Munkaidő: 1 nap
Helyszín: 2120 Dunakeszi, Berek u. 17.

Hozott anyagból történő munka esetén fent tartjuk a jogot, hogy ellenőrizzük az eszközöket minőségi, garanciális okokból! Az opcionális szelepkenő rendszert az ár nem tartalmazza!

A teljes beszerelés ára anyaggal 175.000 Ft. A kupon a szerelést adja 50 %-os kedvezménnyel, 80.000 Ft helyett 40.000 Ft-ért. A fennmaradó 135.000 Ft a helyszínen fizetendő!

info@medic-car.hu
www.medic-car.hu

Nyitvatartás:
H:8-17
K:8-17
SZ:8-17
CS:8-17
P:8-17
SZ: -
V: -

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Medic-Car
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2120 Dunakeszi, Berek u. 17.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére