Mai­Kupon

Sport és méregtelenítés: állóképesség, zsírégetés, kikapcsol: Squash 1 óra (2-3 főre) + korlátlan időtartamú lazítás az infra szaunában: 2 800 Ft helyett 1 400 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ha ismered ezeket a helyzeteket, és nincs kedved százezreket invesztálni egy sportfelszerelésbe, akkor a legjobb, amit tehetsz, hogy kipróbálod a squash-t. Ha ismered ezeket a helyzeteket, és nincs kedved százezreket invesztálni egy sportfelszerelésbe, akkor a legjobb, amit tehetsz, hogy kipróbálod a squash-t.Állóképesség, intenzív sport, zsírt éget, kikapcsol! Minden izmot megmozgat!

A fallabda, úgy tartják, a londoni Harrow Schoolban alakult ki 1830 táján. A diákok, miközben arra vártak, hogy bemehessenek a rackets-pályára, egy kisebb teremben a falnak ütögettek egy gumilabdát. Késõbb rájöttek, hogy puhább labdával sokkal változatosabbak az ütések, maga a játék pedig jóval nehezebb. Az elnevezés, a squash angolul a következõket jelenti: szétlapít, összeprésel, valamint plattyan, tottyan - vagyis a puha labda "viselkedésére", az általa keltett hangeffektusra utal. 

A squash amellett, hogy rendkívül izgalmas páros játék, az egyik legdinamikusabb edzésforma is. A szervezetre gyakorolt hatása leginkább az úszásra, vagy a kerékpározásra hasonlít, csak ezekkel szemben egyáltalán nem monoton. Jót tesz a szív- és érrendszernek, javítja az álló- és ellenálló képességünket. A felgyorsult zsír- és szénhidrát anyagcserének hála könnyen megszabadulhatunk a plusz kilóktól is, és a pörgős, változatos játéknak hála észrevétlenül épülnek az izmaink és fogyatkoznak a zsírpárnák.

Hívd ki a barátaidat, kollégáidat, ismerőseidet egy hajtós meccsre, vagy akár az üzletfeleidet egy kötetlenebb tárgyalásra a Head Squash Clubba.

 És végül lazítás a infraszaunában. Bármennyi időtartamra.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon csak hétvégén váltható be!

Telefonos bejelentkezés szükséges: (06-70) 337-1000

H-P: 7-21

SZ-V: 9-21

ingyenes parkolás!

 

Tesconál, az INKU  Ház hátsó részénél van a bejárat.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Head Squash Club
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1117 Budapest, Budafoki út 183
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére