Mai­Kupon

Stílus ötvözve az eredetiséggel és egyediséggel! A VAM Design Center "Design Now Kortárs" kiállításra, most 50% kedvezménnyel 900 Ft-ért vásárolható belépőjegy!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ha szereted az eredeti, egyedi divatot és stílust akkor itt a helyed a VAM Design Center "Design Now Kortárs" kiállításon! A Design Now elnevezést kapott kiállítás az eredeti formák világát tükrözi egy igazán eredeti helyen! A kiállítás keretein belül, most újra látható a méltán híres Vincze-gyűjtemény, bővítve design tárgyakkal. 

 

Csodáld meg a Design bútorkülönlegességek: artdeco, erotikus, organikus, modernista, posztmodern stílusban! Tekintsd meg Márton-Végső tervező páros design öltözékeit vagy Attalai Zita design cipőit, Jemakov Kata accessoires-jait, design ékszereit.

 A VAM Design Center multikulturális épületkomplexum Budapest VI. kerületében, a Király utca 26. szám alatt. Összesen 11.500 m² az épület alapterülete, ebből 5.000m² kiállítótér ad helyet például olyan nagy sikerű tárlatoknak, mint amilyen a Kínai preparált holttestek (Bodies, 2008), a Tutanhamon kincse (2010), a Lost relikviák (2010) vagy az Első Kínai Császár Agyaghadserege (2011) volt. A design center egyik állandó tárlata a VAM Design Gyűjtemény, amely több mint 130 remekművet tartalmaz az elmúlt több mint 100 év design-történelméből.

 

Mostani akciónk keretében az eddig elzárt, méltán híres Vincze-gyűjtemény újra látható a VAM Design Center II. emeleti 8. galériájában, bővítve design tárgyakkal!

 

A XX. század designbútor-különlegességei az art deco-tól az erotikus, organikus, modernista darabokon keresztül a posztmodernig formatervezés unikális csodái. Az enteriőrön belül megtalálhatók lesznek Márton-Végső tervezőpáros design öltözékei, valamint Attalai Zita design cipői is. A kiállításon továbbá megcsodálhatod Jermakov Kata accessoires-jait, design ékszereit.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 10.00-18.00, szombaton 10.00-14.00 óra között.

 

A mostani akció keretében az eddig elzárt, méltán híres Vincze-gyűjtemény látható újra a VAM Design Center II. emeleti 8. galériájában, kibővítve design tárgyakkal!

 

Személyenként több kupon is vásárolható! VAM Design Center tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
VAM Architect Kft.
Weboldal
Szolgáltatás helye
1061 Budapest, Király utca 26
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére