Mai­Kupon

Stressz kezelés és érzelmi felszabadulás
Bach virágterápiával és Reikivel:
Reiki kezelés + Bach virágterápia tanácsadás és csepp
9 500 Ft helyett csak 2 900 Ft - ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A stressz felgyorsult életünk részévé vált. Mindennapi teljesítménykényszer, időhiány, emberi konfliktusok, válsághelyzetek. Önmagunkra kevés idő és figyelem jut. Pedig mindannyian a múlt és jelen terheit hordozzuk magunkon. A megtörtént eseményeken változtatni nem lehet. Amit tehetünk, hogy máshogy éljük meg a jelent és máshogyan gondolkodunk múltbeli önmagunkról. 

A megoldás bennünk van. Ahhoz, hogy kezelni tudjuk önmagunkat a számunkra kihívást jelentő helyzetekben, önmagunk megismerésére van szükség. Ha már felismerjük magunkban a téves mintát, megtaláljuk a kulcsot a megoldáshoz. 

 

A Bach virágterápia és Reiki kombinált használatával tudatosan foglalkozhatunk önmagunkkal. 

A cél, hogy szeressük és elfogadjuk magunkat. Felszabadíthatjuk magunkat a vállunkat nyomó terhek alól. Olyan ez mint egy mély, tisztító lélegzet.

A kezelések száma egyénfüggő: meghatározza, hogy milyen mélységű a megoldani kívánt probléma, illetve hogy mennyire nyitottan és őszintén tekint önmagára a vendég. 

 

Egy boldog élet megvalósításához a legjobb, ha magunkon kezdjük a boldogságra hangolást! 

 


Akezelés időtartama: kb. 2 óra A Bach virágterápia - a Természet kínálta szelíd segítség: 

A Bach virágesszenciák rendszerének kidolgozása Edward Bach nevéhez fűződik. Dr Bach életét egy olyan módszer kidolgozásának szentelte, amely természetes, szelíd  és jó értelemben véve egyszerű. A 38+1 esszenciából álló sorozat kíméletes segítséget nyújt a természetes öngyógyító folyamatok elindításával.

 

A Bach virágterápia őrzi az Edward Bachtól örökölt nézetet: a gyógyítás alapja a beteg személyisége kell, hogy legyen. Ezért a hangsúly a kezelések során a páciens testi és lelki problémáit okozó belső panaszokon van. A kezelés célja a lélek, a szellem és a test újraharmonizálása. 

 

A terapeuta hagyja, hogy a beszélgetések során páciens önmaga lehessen, és megmutassa azokat a területeket, amelyeken változni szeretne. A kezelés irányát és céljait együtt határozzák meg

Az esszenciák teljesen természetes úton készülnek. Szedésük nem befolyásolja a legtöbb gyógyszer hatását. Nem adagolhatóak túl és nem okoznak mellékhatásokat. 

 

 

Reiki: 

A Reiki magas rezgésű és tiszta energiájával történő kezelés során oldódnak az érzelmi és mentális blokkok a testben. A kezelő a kezén keresztül közvetíti az energiát a relaxált állapotban lévő vendégbe. 

Az energia célzottan jut el az energiarendszer azon pontjába, ahol valamilyen diszharmónia jött létre. Az emberi energiarendszer nagyon érzékeny: rögzül benne minden érzés és gondolat. Mondhatni: a mindennapok energianyomot hagynak maguk után. 

A harmonikus egészséges ember energiái szabadon és egyenletesen áramlanak a csakrái között. Teste pedig ezt az egészséges energiarendszer fogja lemásolni és megvalósítani önmagában. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefon: Juhász Viktória: 06-20-419-7717 

Kupon beváltóhely: Mayanova Központ, IX. Üllői út 55. III.em. 3. (33-as kapucsengő) 

A szolgáltatás előzetes időpont egyeztetés után vehető igénybe hétköznap 18 órától, vagy hétvégén.

Bővebben: http://himmia.webnode.hu/

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Mayanova Központ
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1091 Budapest, Üllői út 55
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére