Mai­Kupon

Stressz kezelés és érzelmi felszabadulás
Bach virágterápiával és Reikivel:
Reiki kezelés + Bach virágterápia tanácsadás és csepp
9 500 Ft helyett csak 2 900 Ft - ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!



A stressz felgyorsult életünk részévé vált. Mindennapi teljesítménykényszer, időhiány, emberi konfliktusok, válsághelyzetek. Önmagunkra kevés idő és figyelem jut. Pedig mindannyian a múlt és jelen terheit hordozzuk magunkon. A megtörtént eseményeken változtatni nem lehet. Amit tehetünk, hogy máshogy éljük meg a jelent és máshogyan gondolkodunk múltbeli önmagunkról. 

A megoldás bennünk van. Ahhoz, hogy kezelni tudjuk önmagunkat a számunkra kihívást jelentő helyzetekben, önmagunk megismerésére van szükség. Ha már felismerjük magunkban a téves mintát, megtaláljuk a kulcsot a megoldáshoz. 

 

A Bach virágterápia és Reiki kombinált használatával tudatosan foglalkozhatunk önmagunkkal. 

A cél, hogy szeressük és elfogadjuk magunkat. Felszabadíthatjuk magunkat a vállunkat nyomó terhek alól. Olyan ez mint egy mély, tisztító lélegzet.

A kezelések száma egyénfüggő: meghatározza, hogy milyen mélységű a megoldani kívánt probléma, illetve hogy mennyire nyitottan és őszintén tekint önmagára a vendég. 

 

Egy boldog élet megvalósításához a legjobb, ha magunkon kezdjük a boldogságra hangolást! 

 


Akezelés időtartama: kb. 2 óra 



A Bach virágterápia - a Természet kínálta szelíd segítség: 

A Bach virágesszenciák rendszerének kidolgozása Edward Bach nevéhez fűződik. Dr Bach életét egy olyan módszer kidolgozásának szentelte, amely természetes, szelíd  és jó értelemben véve egyszerű. A 38+1 esszenciából álló sorozat kíméletes segítséget nyújt a természetes öngyógyító folyamatok elindításával.

 

A Bach virágterápia őrzi az Edward Bachtól örökölt nézetet: a gyógyítás alapja a beteg személyisége kell, hogy legyen. Ezért a hangsúly a kezelések során a páciens testi és lelki problémáit okozó belső panaszokon van. A kezelés célja a lélek, a szellem és a test újraharmonizálása. 

 

A terapeuta hagyja, hogy a beszélgetések során páciens önmaga lehessen, és megmutassa azokat a területeket, amelyeken változni szeretne. A kezelés irányát és céljait együtt határozzák meg

Az esszenciák teljesen természetes úton készülnek. Szedésük nem befolyásolja a legtöbb gyógyszer hatását. Nem adagolhatóak túl és nem okoznak mellékhatásokat. 

 

 

Reiki: 

A Reiki magas rezgésű és tiszta energiájával történő kezelés során oldódnak az érzelmi és mentális blokkok a testben. A kezelő a kezén keresztül közvetíti az energiát a relaxált állapotban lévő vendégbe. 

Az energia célzottan jut el az energiarendszer azon pontjába, ahol valamilyen diszharmónia jött létre. Az emberi energiarendszer nagyon érzékeny: rögzül benne minden érzés és gondolat. Mondhatni: a mindennapok energianyomot hagynak maguk után. 

A harmonikus egészséges ember energiái szabadon és egyenletesen áramlanak a csakrái között. Teste pedig ezt az egészséges energiarendszer fogja lemásolni és megvalósítani önmagában. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefon: Juhász Viktória: 06-20-419-7717 

Kupon beváltóhely: Mayanova Központ, IX. Üllői út 55. III.em. 3. (33-as kapucsengő) 

A szolgáltatás előzetes időpont egyeztetés után vehető igénybe hétköznap 18 órától, vagy hétvégén.

Bővebben: http://himmia.webnode.hu/

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Mayanova Központ
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1091 Budapest, Üllői út 55
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!



Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére