Mai­Kupon

Svéd- vagy Ayurvedikus masszázs 5600 Ft 2800 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van! Mindig is érdeklődésem középpontjában állt életem során a természetes gyógymódok, a homeopátia, amely elsajátításához szerettem volna közelebb kerülni. 10 évvel ezelőtt gondoltam egyet, és régi vágyamat valóra váltva okleveles masszőrré váltam. Az évek során állandóan arra törekedtem, hogy e szakmát minden oldaláról, egyre mélyebben megismerhessem. Továbbképzések során a masszőr hivatás minden területén jártasságot szereztem.
Vallom, hogy, mint bármely más szakmában, ezen a területen is a tanulás, önképzés folytonos. Célom, hogy képességeim legjavát adva segíthessek a stresszel telt mindennapokban megfáradt test, és a lélek gyógyulásában!Ayurvedikus masszázs

Az Ayurvedikus masszázsok több ezer éve ismeretesek szerte Indiában. Kiváló lehetőség, hogy a modern élet okozta stresszt csökkentsük általa. Az ayurvedikus masszázsok feszültségoldóak. Jót tesznek öregedés ellen és segítséget nyújtanak abban, hogy a szervezetünk minél egészségesebb legyen.
Meleg olajjal történő teljes testmasszázs,melyet egy masszőr végez. Ayurvedikus sportmasszázsnak is nevezik, amely támogatja a gerinc és ízületek rugalmasságát, erősíti az izomzatot, méregtelenít és mélyen relaxál. Erőteljesebb, határozott mozdulatsor. Időtartam:60 perc.

Svédmasszázs

A legelterjedtebb nyugati masszázs fajta. Eredeti formája masszázs és testgyakorlatok ötvözete. A masszőr simít, dörzsölő, rezegtető és gyúró mozdulatokkal frissíti fel a szervezetet. A masszázs fizikai és neurohormonális hatása elősegíti az esetleges betegségek gyógyulását. A masszázs során a vérkeringés és az emésztés javítása érdekében - a hagyományos módszer szerint - a páciensnek is el kell végeznie néhány testgyakorlatot, de enélkül is kiváló hatást lehet elérni vele. A svédmasszázs csökkenti a fájdalmat (pl. stresszes fejfájást), felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenek előtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához teledonos időpontegyeztetés szükséges a 0630/2553579-es telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bolvári Szépségszalon
Cég
Bolvári Zsuzsanna
Weboldal
Szolgáltatás helye
1135 Budapest, Herzen u. 6.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére