Mai­Kupon

Kategóriák

Svédmasszázs, relaxáló vagy gyógymasszázs (65 perces) a Fortuna Beauty Szalonban, csupán 3.490 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Várunk szeretettel Szépségszalonunk galériáján elhelyezett masszázs szobában történő , kikapcsolódáshoz nélkülözhetetlen Masszázsra!

Választhatsz hogy Svédmasszázst, Relaxáló vagy Gyógymasszázst szeretnél.Tapasztalt gyógymasszőr lány, kedves mosolygós, aki megoldást keres panaszaidra, és tanácsokkal lát el, amit érdemes megfogadni.
Finom teával kínál, amit te választasz ki, milyen ízűt szeretnél.
Egy teljes testmasszázs kb. egy órát tart, és heti két alkalomnál sűrűbben nem javasolt igénybe venni, mivel az túlmasszírozáshoz, fáradtsághoz, izomlázhoz vezethet. Egyidejűleg általában csak valamely terület masszázsára kerül sor, amit részmasszázsnak nevezünk. Ezek közül első helyen a hátmasszázst említjük, mivel az a leggyakoribb. A kb. félórás részmasszázsok akár napi gyakorisággal is adhatók.Hátmasszázs

A hátmasszázs során a vendég a hasán fekszik, bokája alá a masszőr hengerpárnát helyez, hogy izmai ellazuljanak. Ez a masszázs különösen alkalmas a feszültségoldásra. A modern életforma általában megterheli az emberek hátát, ezért is érdemes ezt a testrészt kezelni. A háti szakasz anatómiai értelemben véve a XII. hátcsigolyától az I. hátcsigolyáig tart, azaz a bordás részeket jelenti. A hátmasszázs viszont a keresztcsonttól a nyakszirtig történik. (A csigolyák számozása a svéd masszázs irányát mutatja, mivel az alulról felfelé tart). A hát kezelése során a masszőr külön gondot fordít a lapocka átdolgozására is, amelynek környékén általában fájdalmas izomcsomók találhatók.

Nyak-vállövi masszázs

Hasonlít a hátmasszázshoz, de nem érinti a hát alsó régióját. Hangsúlyos a vállöv izmainak - mellizmok, deltaizom, trapézizom - és a lapocka területének, valamint a nyakizmoknak az átdolgozása. Fejfájás, Vállízület körüli lágy részek gyulladása és más egészségi problémák esetében alkalmazható hatékonyan. Ha nincs kizáró ok, a nyak-vállövi masszázs kimozgatással, a lapocka mobilizálásával társulhat.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés szükséges: 06 30 430 1318.
Cím:  Fortuna Gold'n Beauty 1136. Bp. Hollán Ernő u.16. www.fortunaszepsegszalon.hu

Nyitvatartás: H-P 8.00-20.00 Sz: 8.00-14.00 V: ZÁRVA.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Fortuna Gold'n Beauty
Cég
Weboldal
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Hollán Ernő u.16.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére