Mai­Kupon

Svédmasszázs vagy aromaterápiás masszázs BEMER terápiával kombinálva, most csak 2500 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Töltődj fel TE is a téli fáradság után egy jó svéd masszázzsal amit most egy Bemer terápiával kombinálva kínálunk. Ez egy teljes tavaszi megújulás kezdete lehet a számodra is...
 

Svédmasszázs:
A mindennapi stressz kedvezőtlenül hat az egészségre, a különböző szerveink működésére, feszültté teszi az izmokat, ami fájdalmakhoz vezet. A feszült állapot megszün- tetésében, a fájdalom enyhítésében, az egészség helyreállításában nagy segítségre lehet a svédmasszázs. A svédmasszázs fokozza a véráramlást, elősegítve a szervezet oxigénellátását, és a méreganyagok kiürülését. Segíti az izmok regenerálódását, lerövidíti, csökkenti az izomláz tüneteit, meggyorsítja a tejsav, húgysav és egyéb anyagcsere hulladékok távozását a szövetekből. A svédmasszázs anélkül fokozza a vérkeringést, hogy növelné a szív terhelését. A szalagok és inak hajlékonyabbá és rugalmasabbá válnak. Serkenti, megfiatalítja a bőrt, csillapítja az idegeket, csökkenti a stressz káros hatásait. Egyszerre pihentető és frissítő hatású.

 


BEMER terápia:
Az BEMER terápia a szervek korlátozott ill. zavart vérellátottságának (mikrokeringés) stimulálására van nagy hatással, a betegségek 90-95%-a erre eredeztethető vissza...
A mikrokeringés az emberi vérkeringés funkcionálisan legfontosabb része, amely a véredények legkisebb, rendkívül szerteágazó hálózatában megy végbe. Itt létfontosságú szállítási feladatokat lát el: gondoskodik a szöveteknek és a szerveknek oxigénnel és tápanyagokkal való ellátásáról, az anyagcsere-végtermékek elszállításáról és az immunrendszer aktivizálásáról. Egy korlátozott vagy zavart mikrokeringés következtében a sejtek gyorsabban öregszenek el, ami a rossz közérzet (hangulati zavar) és betegség oka lehet. 

 

 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon 50 perces svédmasszázst, egy  8 perces BEMER terápiás kezelést tartalmaz, ezen felül egy ajándék 16 perces BEMER terápiás kezelés, mely egy egy későbbi időpontban használható fel ill. átruházható.

Időpont egyeztetés: +36 30 6869 050, +36 70 9454 932

Bővebb információ: www.magnesterapia.co


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kálmán Andrea
Weboldal
Telefon
+36 30 6869 050, +36 70 9454 932
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Dolmány u. 38.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére