Mai­Kupon

Swarovski Elements kristályos tollak 22000Ft helyett 10900Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Napjainkban a széles termékskálájú dísztárgyak mellett nagy keresletnek örvendenek a Swarovski ékszerek is.

A Crystal’s Planet, mint új divatmárka a kiegészítők piacán tovább hódít. A Swarovski cég magyarországi partnereként újdonságokat kínál Neked!

Büszkélkedj munkahelyeden vagy a suliban ezekkel a gyönyörű Swarovski köves tollakkal!

 A Swarovski kristályok 'Titka'

A Swarovski kristályok tulajdonképpen egy speciális lézer technikával vágott különleges minőségű ólomkristályok.
Az ólomkristály anyaga és a vágás pontossága által létrehozott fénytörések együttesen okozzák a Swarovski kristály színjátszó ragyogását.
A Swarovski kristályokat a legkülönfélébb színárnyalatokban lehet már megvásárolni, sőt legújabban különleges effektusokkal ellátott kristályok is kerültek forgalomba. Ezek egyik oldalán egy nagyon vékony fémszínű (általában arany vagy ezüst színű) réteggel vannak ellátva, ami megnöveli a kristály tükröződését, még csillogóbbnak látszik és a színjátéka is erősebb lesz. Ezek is sokféle alapszínű kristályok esetében elérhetőek. Az ilyen "fancy", azaz vidám elnevezésű Swarovski kristályok az alap színkód mellett egy "AB" jelöléssel vannak ellátva.

A tollak adatai:

Planet Toll (sok kis kristály körbe a tollon)
Anyag:fém
Szín:fekete
Méret:18,5 x 7,8 x 3,3 cm
Csomagolás:díszdoboz
 
Szolidance toll (a toll szárán 1 db befoglalt kristály)
Anyag:fém
Szín:fekete
Méret:18,5 x 7,8 x 3,3 cm doboz
Csomagolás:díszdoboz

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Lehetőség van postai kiszállításra. A szállítás díja  +650-,Ft. Személyes átvétel a 1148 Budapest Bolgárkerék utca 1. számban.

A megrendeléseket a mikellanoknek.hu oldalon lehet leadni. A rendeléskor a MEGJEGYZÉS rovatba kell feltűntetni a kódokat. Megrendelést követően a mikellanoknek.hu leellenőrzi a kódok érvényességét, ezt követően csak várni kell a kiszállítást. A megrendeléskor a kupon kódjait fel kell tüntetni.

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Crystal's Planet
Cég
Made with SWAROVSKI ELEMENTS
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1148 Budapest, Bolgárkerék utca 1.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére