Mai­Kupon

Swarovski kristály kövekkel díszített üveg körömreszelő, ajándék bársony tokban, mindössze 2.800 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ez az elegáns üveg körömreszelő egy női táskából sem hiányozhat. Anyaga miatt életed végéig elkísér (hacsak el nem töröd), mivel nem kopik. Légy ápolt, légy elegáns! Siess, csak 40 darab kuponunk van!Válaszd a Mont Bleu által gyártott üveg körömreszelőket. A Mont Bleu gyár Cseh országban található és magas minőségű üveg körömreszelőket gyárt többek között. Díszítésre Swarovski kristályokat használnak.

Az üveg körömreszelők, mivel nem zárják magukba a nedvességet, higiéniai szempontból is kiváló választás.

A különleges eljárás miatt, mellyel készül, a normál használat mellett nem törik, nem reped el az üveg körömreszelő, így igen hosszú életartalmúak. Még műkörömre is kiválóan használható, sőt a láb sarkain-, valamint a körmök körül található bőr eltávolításához is remek eszköz.

Több mint 10 féle kivitel közül választhatsz. Többek között áttetsző, sárga, kék, zöld, fehér-fekete alapon átlátszó, zöld, kék, rózsaszín, kék, sárga Swarovski kő díszítéssel. A nehézséget az fogja okozni, hogy csak egyet válassz magadnak.

Méret: 135 mm x 15 mm

Ha teljesen beleszerettél ebbe a stílusba, semmi gond. Az üzletben választhatsz még hasonló díszítésű szemöldök csipeszt, hajkefét, tükrös kompaktot 10% kedvezménnyel!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Átvehető személyesen:

Éva Higiénia Romantik
1055 Budapest, Szent István krt. 23.
(1) 331 4980
Nyitva tartás: H-P 10-18.30 Sz 10-14

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Éva Higiénia Romantik
Cég
Éva Higiénia Romantik Kft
Telefon
Szolgáltatás helye
1055 Budapest, Szent István körút 23.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére