Mai­Kupon

Swarovski türkiz kristályos csepp ékszerszett 5480Ft helyett 3290Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Milánó ékszer webáruház azzal a céllal jött létre, hogy igényes ékszereivel és alacsony áraival az ékszert viselők partnerévé váljon. Nálunk nincsenek fakó hétköznapon, csak tündöklés. Webárukázunkban mindenki megtalálja a maga stílusát, termékpalettánkban megtalálhatóak a minőségi aranyozott és ezüstözött ékszerek, Swarovski és Shamballa ékszerek.Most megvásárolhatja ezt az egyedi készítésű türkiz színű kristályokkal díszített Swarovski ékszerszettet. A kristály káprázatosan szépen ragyog ebben a gyönyörű ékszerszettben. Az ékszer alapféme nikkelmentes antiallergén ötvözet, melyet 18 karátos fehérarannyal vontak be, hogy a fémallergiában szenvedők is viselhessék a terméket. Az ékszerszett tartalmaz egy pár fülbevalót és hozzá tartozó nyakláncot medállal. A nyaklánc hossza 45 cm, a medál rajta 2,6 cm hosszú és 1,4 cm széles. A fülbevaló teljes hossza 1,8 cm szélessége 0,8 cm.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 15-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Lehetőség van postai kiszállításra. A szállítás díja  +480-,Ft.

Személyes átvétel a 1105 Budapest Maláta köz 4.

A megrendeléseket a info@milanoekszer.hu e-mail címre kell elküldeni, ahol a kuponkód ellenőrzése után visszajelzést küldünk a szállítás pontos dátumáról, vagy a személyes átvétel időpontjáról.

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Milánó Ékszer
Weboldal
Szolgáltatás helye
1105 Budapest, Maláta köz 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére