Mai­Kupon

Szabadulj meg a feleslegesen lerakódott zsírtól és méreganyagoktól! 6 az 1-ben 3 alkamlas kavitációs kezelés, hatalmas kedvezménnyel, 9 990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Amikor tükörbe nézel kicsit elégedetlen vagy? Valahogy nem stimmel az ott látott kép? Le kéne faragni néhány centit? Itt a lehetőség ezzel a 6 az 1-ben kavitációs kezeléssel. A 3 alkalom után, a 45 perces kezelések segítségével, már bátrabban tekinthetsz bele a tükörbe! Nincs rá időd? Garantáltan találsz jó időpontot a 6-22 óra között nyitvatartó stúdióban! Ha vidéken élsz, akkor is el tudsz jönni. Könnyen megközelíthető, a Keletitől 10 perc a 24-es villamossal.A kezelés menete:

  1. Kavitációs zsírbontás 40 KHz-en +zsírbontó gél
  2. Bőrfeszesítés 1 KHz ultrahanggal +zsírbontó gél
  3. Turmániumpárna a negativ ionok jelenlétéért, a nyaki csigolyák védelmében
  4. Jade köves kezelőfej a máj méregtelenítő szerepének növeléséért
  5. Csí gép, mely meggyorsítja a felbontott zsír, és megroncsolt sejtmembrán nyirokrendszerbe jutását
  6. Professzionális cellulitkezelő gél bemasszírozása
Bővebb leírás:

Még több, mint 1 hónap van a nyárból! Aztán még az indián nyár is lehetővé teszi a csini alig testet takaró ruhák hordását. A fejedet ingatva nézed Magadat a tükörben, s közben arra godolsz, mikor kérte el utoljára egy pasi a telefonszámodat?  Jó lenne pár kilótól és a gyűlölt narancsbőrtől megszabadulni. Itt az idő, vedd meg ezt az egyedülállóan összeállított bérletet és nem kell gyötrelmes kúrákkal sanyargatnod magad.

1 kezelés alatt akár 3 centit is csökkenhet a kezelt testrész körmérete.
1 kezelésnek 3 fázisa van (zsírbontás, méregtelenítés, formázás).

Miből áll a kezelés?

1. Az ultrahangos zsírbontás (kavitáció) egy olyan új, műtéti beavatkozás nélküli kozmetikai eljárás, mely a zsírleszíváshoz hasonlóan tartós eredményt nyújt a makacs zsírpárnák ellen (pl. hason, fenéken, combon).
Az ultrahangos zsírbontás a kezelt területen a zsírsejtek számát véglegesen csökkenti, így eredménye tartós, nincs jojó hatás, az érintett területen nem keletkeznek új zsírsejtek. A kavitáció elvén működő módszer teljesen fájdalommentes és biztonságos: a 40 KHz ultrahangrezgés a zsírszövetre hat, (a zsírszövetbe nyelődik el), más szövetet, sejtet nem károsít.
A zsírbontás ultrahanggal a makacs zsírpárnák és a narancsbőr ellen is hatékonyan alkalmazható.

2. A célzott 1 MHz frekvenciájú UH hullámok aktív állapotba hozzák a zsírsejteket, így a hőmérsékletük a súrlódási hő hatására megnő. A szabaddá tett zsír és méreganyagok a verejtékmirigyeken, a májon és a nyirokrendszeren keresztül ürülnek ki, fokozva a méregtelenítést és a zsírlerakódásokat.
A kezelőfejek sikosságát elősegítené a síma orvosi UH gél, ám itt professzionális minőségű speciálisan kavitációhoz kifejlesztett zsírbontó géllel fokozzuk a zsírbontó hatást. 

3. Turmánium párna van a nyakad alatt az egész kezelés ideje alatt. A turmánium hosszú hullámú infravörös sugarakat, és negatív ionokat bocsát ki, köszönhetően a turmánium kerámiának, amely összetevői: turmalin, germánium, elván és vulkanikus kőzet. Normálisan a nyaki gerincoszlop hajlékony, és formája lágy C alakot ír le. Amikor a nyaki csigolyák függőleges helyzetben vannak, a rugózásuk csökken. A porckorong ilyenkor folyamatosan be van szorítva. A turmánium párnán való pihentető érzés segít ellazítani a testet.

4. lépésben jade köves pontmasszázs készülékkel segítjük a vérben található mérgező salakanyagok, a felbomlott zsírsejtek, toxikus anyagok gyorsabb haladását a májon keresztül a nyirokrendszerbe juttatni, ahonnan vizelettel-szélettel kiürül a szervezetünkből.

5. lépésben a Chi-gép hozzásegít a testben lévő mérgező anyagok eltávolításához és anélkül szolgáltatja a sportolás és a fitnesz programok kínálta előnyöket, hogy megterhelné a gerinc csigolyák közötti ízületet, szívünket vagy tüdőnket. Sérülést nem okozhat, a test energiaszintjét növeli. A méregtelenítési mechanizmus a következő: A testben lévő nyirokfolyadék feladata a test megtisztítása a hulladék anyagoktól. A nyirokfolyadék mennyisége nagyobb, mint a véré, de nincs olyan "szivattyú-hatás", ami mozgatná a testen belül. Ezért a tisztító-méregtelenítő hatást a fizikai tevékenységnek kell aktiválnia. A Chi-gép hatékonyan megmozgatja a testnedveket és segíti a nyirokáramlást, ami különösen azok számára fontos, akik nem mozognak eleget. Aktivizálja a szervezetben megrekedt energiákat, átmozgatja az egész testet a laticelen fekvés közben.

6. pont a kényeztető, emlékeztető ice gél felvitele, mely speciális hideg hatása miatt hőt von el a szervezetből, ezáltal kellemes hidegnek érezzük a bőrünket, és ez kb. még a kezelést követően 30 percig intenzíven emlékezteti a szervezetet a további zsírbontásra.

Ez a kupon arra szolgál, hogy felhívjuk a zsírsejtek figyelmét: ideje távozni!

Nehogy lemaradj, kattints gyorsan, vár a forma-bont ó  stúdió!
 
Az előzetes időpont egyeztetésnél biztosan találsz magadnak megfelelő időpontot, ugyanis a nyitvatartás 6-22 óráig van. Legyen jó akár munka előtt, akár munka után, akér ebédidőben, akkor is el tudsz jönni szépülni!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Forma-bont ó Stúdió
1096 Budapest, Haller utca 30.
Előzetes bejelentkezés szükséges. 06 20 32 62 862
Nyitvatartás: H-V 6-22 

Az első kezelést kell megkezdeni  2012. augusztus 31-ig, utána a kupon érvényes 2012. szeptember 30-ig
A megbeszélt időpontra kérlek pontosan érkezz. Az előre egyeztett időpontok betartása érdekében, a többi Vendég időbeosztását figyelembe véve kérlek erre. A beleegyező nyilatkozatot ( ld. http://formabontostudio.net/nyilatkozat.htm) kérlek aláírva hozd magaddal a kuponnal együtt.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Forma-bont ó Stúdió
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1096 Budapest, Haller utca 30.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére