Mai­Kupon

Szabadulj meg a stressztől! Indiai fejmasszázst + Diapozitív metódus kezelés + Tibeti hangtál masszázs most hihetetlen kedvezménnyel 12000Ft helyett csak 5990Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rohanó életünk során legtöbbször megvonjuk magunktól a csendet és nyugalmat, annak lehetőségét, hogy egyszerűen magunk lehessünk. Az alábbi kezelések mindegyike elősegíti a stresszoldást, a megnyugvást és a teljes kikapcsolódást.


A kezelés 90 perces.

 


 Indiai Fejmasszázs

A mély relaxáció kellemes élményéből megújult lelkesedéssel, kreativitással és céltudatossággal térünk vissza. Felvillanyozó és egyben békés érzés, melyet gyakran relaxált éberségnek neveznek, és amely nyugodtabb alvást, megnövekedett energiát és életerőt eredményez, továbbá enyhíti a stresszt és a kisebb fokú depressziót.

Az indiai fejmasszázst nemcsak a fejen végezzük, mint azt a neve sugallja, hanem az arcon, a vállon, a háton és a karokon is. Ezek mind olyan területek, ahol a rossz testtartás, felgyülemlett érzelmi stressz, vagy a számítógép előtt eltöltött hosszú órák miatt feszültség halmozódhat fel. A masszázs számos különböző mozdulata segít ellazítani a megfeszült, fájó izmokat, enyhíti az izommerevséget, serkenti a vérkeringést, gyorsítja a lerakódott méreganyagok kiválasztását, s ilyen módon csillapítja a fejfájást és a szem megerőltetését, valamint növeli az ízületek mozgékonyságát. Hozzásegít továbbá a mélyebb légzéshez, ami fokozza a friss oxigénnel teli vér áramlását az agyba, s ezáltal letisztultabb gondolkodást, erőteljesebb koncentrációt és jobb emlékezőképességet tesz lehetővé.

Az indiai fejmasszázs nem diagnosztizál és nem gyógyít, de elősegíti a jó egészséghez és a betegségek elkerüléséhez szükséges mentális és élettani feltételek kialakulását.


forrás:http://prestigemed.hu/indiai-fejmasszazs.php


Diapozitív metódus kezelés

A diapozitív metódus nem más tulajdonképpen, mint magzatkori stresszoldás felnőttkorban. Sokan azt gondolják, hogy a magzat élete az anyaméhben maga az idillikus lebegés, a gondtalan időzés, a védettség, a harmónia időszaka. Pedig életre szóló sérüléseink, stresszeink jelentős hányadát épp az anyaméhben szerezzük meg. Nem mindegy, hogy tervezett volt-e a baba, nem mindegy, hogy a várt nemmel született-e a kisbaba, és az sem, hogy milyen volt a fogantatás körülménye - szeretetteli, érzelem teli módon történt-e, és az is fontos tényező lehet, hogy az édesanya miként fogadta a babavárás tényét, milyen volt az érzelmi élete a várandósság alatt. Agyunk, testünk sejtmemória szinten mindent rögzít már fogantatásunktól kezdve, ezért az édesanyának nagy a felelőssége, hogy mi rögzül gyermeke sejtjeiben, hiszen a magzat az anya lelkiállapotára van ráhangolódva. A sejtszintű információk testi és lelki szinten egyaránt problémákat okozhatnak. A fogantatás és születés között minket ért stresszek meghatározzák  a jelenünket, azonban ezek a stresszek nagyon jól oldhatók felnőttkorban is a módszer segítségével. A diapozitív metódus egy olyan stresszoldó módszer, ami a születés előtt, a magzati létben összegyűjtött stresszeket oldja.  A testen vannak bizonyos meridiánok, amelyek emlékeznek az átélt traumákra, stresszhelyzetekre. Ezek a nem tudatos emlékek a módszer segítségével előhívhatók, ezáltal oki szinten tudjuk kezelni a jelenbeli problémákat. A diapozitív metódus szerint a méhen belüli élmények diakockánkként rögzülnek életünk filmjén, s születésünk után az itt "megtanultak" és átéltek szerint fogunk reagálni a különféle helyzetekre is. Az emlékező meridiánok (idősínek) segítségével történik a rögzült feszültségek oldása.

   
   
A kezelés

A kezelés során a páciens nyugodt, kellemes körülmények között ruhában fekszik, miközben a szívhang szól. A kezelő személy az emlékező meridiánok gyengéd érintésével aktiválja a hozzá köthető emlékeket, így felbukkanhatnak érzések, emlékképek, de előfordulhat az is, hogy valaki elalszik kezelés közben.
A kezelés hatására az érzés helyére kerül a múltban, átíródik és törlődik, s a páciens megkönnyebbül, kipihentnek érzi magát.

Miben segíthet? (a teljesség igénye nélkül)

 •    hiperaktivitás
 •    magatartás probléma
 •    stressz
 •    szorongás
 •    pánikbetegség
 •    depresszió
 •    fóbiák
 •    meddőségi probléma
 •    potencia zavarok
 •    evészavarok
 •    szenvedélybetegség
 •    tanulási problémák


Kinek ajánlott?

 •    felnőtteknek és
 •    gyermekeknek egyaránt, valamint
 •    várandós anyukáknak is kifejezetten javasolt a módszer, hiszen az anya hajlamos arra, hogy   saját negatív magzatkori élményeit továbbadja picijének.


Tibeti hangtál kezelés

A hangtál kezeléshez - hangmasszázshoz - a páciens kényelmes, lehetőleg pamut ruhában elhelyezkedik egy kezelőágyon vagy a földön kialakított fekhelyen. Meghatározott kezelési menetet követve, a test egyes pontjaira különböző méretű tálakat helyeznek, amelyeket filccel bevont ütővel lágyan megütnek.

A hangtálakból előhívott rezgések a testfelülettel érintkezve bejutnak és koncentrikus körök formájában végigáramlanak az egész testben. Ha a testben nincsenek energetikai blokkok, akkor a hangrezgések könnyedén áthaladnak, majd kilépnek a lábujjaknál és a hajszálak végénél.

A rezgéseket a páciens azonnal érzékeli, és a folyamatos hang- és rezgésáramlás hatására kellemesen ellazul. Az ismételt kezelések segítenek megtapasztalni a belső békét, harmóniát, felerősíteni a szervezet öngyógyító képességét, és energiát gyűjteni a hétköznapi feladatokra.

Mivel szervezetünk mintegy háromnegyede víz, a hangmasszázs fizikai hatást gyakorol egész szervezetünkre: szerkezetéből adódóan kiválóan továbbítja a hanghullámokat. A rezgések a bőrön keresztül hatolnak testünkbe, eljutnak az izmokhoz, a belső szervekhez, megmozgatva minden sejtet. A tálak által közvetített kellemes, vibráló érzés mellett a rezgések behangolják szervezetünket, így állítva helyre energetikai rendszerünket.

A hangtál terápia - hangmasszázs - másik hatása, hogy a gazdag skálán folyamatosan érkező hangok könnyen és gyorsan, bármilyen technika alkalmazása nélkül juttatnak kellemes, ellazult, relaxált állapotba, mely állapot jótékonyan hat testi és szellemi működésünkre.

Boldogságérzet árad szét bennünk, energetikailag töltődünk, és a többszöri kezelések hatására erősödik többek között az immunrendszerünk, javul a koncentrálóképesség, a kreativitás, a kiegyensúlyozottság.A hangtál kezelés - hangmasszázs - hatásai:

 •    a stressz okozta feszült állapotok oldódása
 •    a légzés javulása, elmélyülése
 •    az immunrendszer felerősödése, öngyógyító folyamatok beindulása
 •    az energiablokkok oldódása
 •    a nyak, a váll, a hát, a deréktáji izomfájdalmak enyhülése, megszűnése
 •    a fejfájás, alvászavarok elmúlása
 •    az emésztés szabályozása, alhasi görcsök oldódása
 •    a keringési zavarok, magas vérnyomás helyreállítása
 •    a tanulási nehézség leküzdése, a koncentráció, a motiváció javulása      
 •    a viselkedés harmonizálása

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Terapeuta:Ősapayné Koós Eszter

Az akció igénybevételéhez telefonos egyeztetés szükséges a +36 70 2132324-es számon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bátkay Beáta
Cég
R.D.B.X Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1137 Budapest, Katona József u. 10/a
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére