Mai­Kupon

Szabadulj meg a vasalás terhétől! 4 kilónyi ruha, vagy egyéb textília vasalása, ingyenes házhozszállítással most 8000 Ft helyett 3600 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Vasalni senki sem szeret. Megfájdul a lábad, karod, izzadsz ...

Csak halogatod, halogatod, nehezen veszed rá magad, ugyanakkor a vasalnivaló gyűlik, gyűlik, te pedig még nehezebben állsz neki.

Mit szólnál, ha nem kellene vasalnod? Ha más végezné el helyetted a munkát? Most itt a lehetőség.Vedd igénybe a Vasalás Házhozszállítással szolgáltatást és feledkezz el a rémálomról. Nincs mitől tartanod, a ruháid jó kezekben lesznek.A szolgáltató a Te megrendelésed alapján és az előzetesen egyeztetett időpontban és helyszínen átveszi az előkészített vasalandó ruhákat.

Átvételkor jegyzőkönyv készül, amelyben rögzítésre kerül a ruhák súlya, darabszáma, az esetleges sérülések, illetve a mért súly alapján a visszaszállításkor fizetendő összeg.

Ekkor kell átadnod majd a kupont, illetve a mennyiségtől, átvétel helyszínétől függően esetleg ráfizetni készpénzben.

Az ingyenes szállítás az alábbi területekre érvényes: I, II és XII. kerület, Budaörs, Érd, Diósd, Budakeszi, Páty, Törökbálint, Cegléd, Bercel, Abony, Nagykőrös.

Budapest egyéb kerületein kiszállási díjjal, vagy egy minimum kilónyi ruha megrendelésével megegyezés szerint.

Ha nem abban a körzetben laksz, ahol érvényes az ingyenes kiszállás, de nem szeretnél felárat fizetni a szállításért, megbeszélheted a szolgáltatóval, hogy találkoztok egy előre megbeszélt helyszínen, vagy azt is megteheted, hogy megbeszéled az ismerőseiddel, szomszédaiddal, akik szintén utálnak vasalni, hogy közösen hívjátok házhoz. Ha minimum 10 kilónyi ruhát összeszedtek, a kiszállási díjat a szolgáltató elengedi.

 

A ruhák, textíliák begyűjtése és szállítása higiénikus körülmények között, jól zárható, címkézett védőzsákokban történik.

A visszaszállítás műanyag dobozokban, rekeszekben, illetve a vállfás ruháknál vállfán, nejlonnal letakarva történik,

 

A megrendelők ruhái nem keverednek.

 

Az átvett ruhák vasalását a szolgáltató hagyományos kézi vasalással végzi, csak erre a célra kialakított (tiszta, füst és állatmente) helyiségben, a telephelyén.

 

A vasalást követően a te igényeidet figyelembe véve hajtogatják, vállfázzák, csomagolják a ruhákat.

 

A kivasalt ruhákat egyeztetett időpontban szállítják vissza.

 

 

Szóval...

Neked nincs más dolgod, mint berakni a szekrénybe.

És a vasalódat levinni a pincébe. :)

 

 

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a  06 30 57 77 416-os telefonszámon.

 

  • Saját felhasználásra korlátlan számú kupont vásárolhatsz, ajándékba szintén.
  • Egy ember egy alkalommal korlátlan számú kupont használhat fel.
  • A borravalót nem tartalmazza.
  • A kupon beváltása kedvezményes vásárlásnak minősül, más kedvezménnyel nem vonható össze.
  • Egyéb feltételekről a szolgáltatónál tájékozódhatsz.

Ingyenes szállítással az alábbi területekre: I, II és XII. kerület, Budaörs, Érd, Diósd, Budakeszi, Páty, Törökbálint, Cegléd, Bercel, Abony, Nagykőrös. Budapest egyéb kerületein kiszállási díjjal, vagy egy minimum kilónyi ruha megrendelésével megegyezés szerint.

A vasalnivalót felveszik nálad, vagy egy közösen egyeztetett helyszínen, majd kivasalva házhoz szállítják, vagy a megbeszélt helyen átveheted.

 


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Tör-Termál Bt
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére