Mai­Kupon

Szabadulj meg eltűntethetetlennek hitt zsírpárnáidtól! 6 lépéses kavitációs kezelés! 1 alkalom most csak 2.700 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szabadulj meg fölös centijeidtől! 6 lépéses kavitációs kezelés kedvező áron! Ráadásul, most te állíthatod össze saját bérleted. Vásárolj annyi kupont, ahány alkalommal szeretnéd igénybe venni a kezelést, maximum 5 darabot vehetsz!A kezelés menete:
  1. Kavitációs zsírbontás 40 KHz-en +zsírbontó gél
  2. Bőrfeszesítés 1 KHz ultrahanggal +zsírbontó gél
  3. Turmániumpárna a negativ ionok jelenlétéért, a nyaki csigolyák védelmében
  4. Jade köves kezelőfej a máj méregtelenítő szerepének növeléséért
  5. Csí gép, mely meggyorsítja a felbontott zsír, és megroncsolt sejtmembrán nyirokrendszerbe jutását
  6. Professzionális cellulitkezelő gél bemasszírozása


Jó, ha tudod:


Kavitáció

Az ultrahangos zsírbontás (kavitáció) egy olyan új, műtéti beavatkozás nélküli kozmetikai eljárás, mely a zsírleszíváshoz hasonlóan tartós eredmény nyújt a makacs zsírpárnák ellen. (pl. hason, fenéken, combon, karon) Az ultrahangos zsírbontás a kezelt területen a zsírsejtek számát véglegesen csökkenti, így eredmény tartós, nincs jojó hatás, nem keletkeznek új zsírsejtek. A kavitáció elvén működő módszer teljesen fájdalommentes és biztonságos: a 40 Khz-es ultrahangrezgés a zsírszövetre hat (a zsírszövetben nyelődik el) más szövetet, sejtet nem károsít. Az eddig "eltávolíthatatlannak" hitt zsírpárnák sajnos nem csak a túlsúlyosokat és az enyhén moletteket, hanem gyakran a "normál" testsúlyúakat is érintik. Vannak ugyanis olyan problémás helyek, melyekről szinte reménytelen fogyni, ilyen pl a belső comb, a külső comb, azaz a "lovaglónadrág", illetve a felkar. A kavitációs kezelés során 40.000 Hz fókuszált ultrahanghullámot használunk, mely 2-3 cm mélyen hatol be a bőr alá. Ennek következtében a zsírszöveten belül vákuumbuborékok keletkeznek, melyek folyamatosan nőni kezdenek, majd egy kritikus méretet elérve hirtelen összeroskadnak, így a zsírsejtek membránja feltöredezik, a komplex zsírok hő hatására egyszerű alkotórészeikre bomlanak és folyékonnyá válnak. Az elfolyósodott zsírsejtek a nyirokrendszeren keresztül távoznak a szervezetből.


Bőrfeszesítés

A célzott 1MHz frekvenciájú UH hullámok aktív állapotba hozzák a zsírsejteket, így hőmérsékletük a súrlódási hő hatására megnő. A szabaddá tett zsír és méreganyagok a verejtékmirigyeken, a májon és a nyirokrendszeren keresztül ürülnek ki, fokozva a méregtelenítést és ezáltal csökkentve a zsírlerakódásokat. A kezelőfejek síkosságát elősegíthetné egy sima orvosi UH gél is, ám a kezelés során professzionális minőségű, speciálisan a kavitációhoz kifejlesztett zsírbontó géllel fokozzuk a hatást.

Turmánium párna

A trumánium hosszú hullámú infravörös sugarakat és negatív ionokat bocsát ki, köszönhetően a turmánium kerámiának, amely összetevői: turmalin, germánium, elván és vulkánikus kőzet. Normálisan a nyaki gerincoszlop hajlékony és formája lágy C alakot ír le. Amikor a nyaki csigolyák függőleges helyzetben vannak a rugózásuk csökken. A porckorong ilyenkor folyamatosan be van szorítva. A turmánium párnán való pihentető érzés segít ellazítani a testet.


Chi-gép

Hozzásegíti a testben lévő mérgező anyagok eltávolításához és anélkül szolgáltatja a sportolás és fitness programok kínálta előnyöket, hogy megterhelné a gerinc csigolyái közötti ízületeket, szívünket vagy tüdőnket. 10 perc használata olyan, mintha 1 órát gyalogolna! Sérülést nem okozhat, a test energiaszintjét növeli. A méregtelenítési mechanizmus a következő: a testben lévő nyirokfolyadék feladata a test megtisztítása a hulladék anyagoktól. A nyirokfolyadék mennyisége nagyobb mint a véré, de nincs olyan "szivattyúhatás", ami mozgatná a testen belül. Ezért a tisztító-méregtelenítő hatást a fizikai tevékenységnek kell aktiválnia. A Chi-gép hatékonyan megmozgatja a testnedveket és segíti a nyirokáramlást, ami különösen azok számára fontos, akik nem mozognak eleget. Aktivizálja a szervezetben megrekedt energiákat, átmozgatja az egész testet  fekvés közben.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpont foglalás KIZÁRÓLAG a http://formabontostudio.net/page5.html oldalon lehetséges!

Első alkalommal hozd magaddal kinyomtatott kuponodat és az aláírt beleegyező nyilatkozatot, melyet a honlapról tölthetsz le.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Forma-bont ó Stúdió
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1096 Budapest, Haller utca 30.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére