Mai­Kupon

Kategóriák

Szabadulj meg hatékonyan, gyógyszerek és fájdalom nélkül a körömgombától. Lézeres körömgomba kezelés egy körömre vonatkozóan a Kontúr Alakformáló Központban, most 1.990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A körömgomba napjainkban, mint olyan sok más, népbetegségnek számít. Körömgomba akkor fordul elő, mikor gomba támadja meg a kéz vagy a láb körmeit, a körömágyat, vagy a köröm alatti bőrfelületet. A gombák a körmöt az azt körülvevő bőr sérülésén keresztül, illetve a köröm és körömágy közötti nyíláson át támadják meg. A körömgomba emberről emberre is terjedhet, így ha mezítláb sétálsz közös zuhanyzóban, vagy közös körömolló használattól is el lehet kapni. Ha immunrendszered éppen legyengült, vagy cukorbeteg vagy, akkor pedig fokozottan nagyobb hajlamod van arra, hogy könnyebben elkapd a körömgomba okozta fertőzést. 


A lézeres körömgomba kezelése nem jár fájdalommal. Minimális melegséget érezhetnek a kezelt személyek. A kezelések első alkalommal konzultációval kezdődnek! A konzultációt, és a kezeléseket tapasztalt, bőrgyógyász asszisztens végzi! 
A reklámokban hirdetett krémeknél és csodaszereknél egy sokkal hatásosabb módszert ajánlunk most a körömgomba ellen, a Kontúr Alakformáló Központ jóvoltából, ez pedig a lézeres körömgomba eltávolítás, mely teljesen fájdalom és mellékhatás mentes. 


Hogyan történik? A körömgomba hő és fény érzékeny. A lézer fénye áthalad a körömlemezen, illetve a környező szöveteken, beleértve a körömágyat. A lézer fénye a gombában található pigmentekben nyelődik el, mely sötétebb, mint a környező szövetek, így a körömgomba sejtek felmelegszenek. A hőmérséklet illetve az ismétlődő fény megöli a gombát, illetve annak spóráit. A köröm természetes növekedésével felszínre kerül az új, egészséges köröm. A lézer rövid robbanásokat okoz, mely a körömgombát célozza meg, és pusztítja el. A lézeres kezelés a leghatékonyabb kezelés körömgomba ellen. Klinikai kísérlet során bizonyították hatékonyságát, melyben 100 résztvevő volt, akiknek különböző stádiumú gombás köröm megbetegedéseik voltak. A tesztben résztvevők 100%-ban elégedettek voltak az elért eredményekkel. Tökéletes gyógyulás csak azoknál a személyeknél nem volt tapasztalható, akik a körömgombának a legvégső stádiumában voltak, náluk újabb kezelést kellett alkalmazni. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: +36-30/716-5443. Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudsz időpontot egyeztetni kolléganőinkkel, küldj SMS-t és visszahívunk! A megvásárolt kupon egy alkalmas lézeres körömgomba eltávolító kezelésen való részvételre jogosít a Kontúr Alakformáló Központban.

 

Lemondást csak a megbeszélt időpont előtt 24 órával tudunk elfogadni, ellenkező esetben a kupont beváltottnak tekintjük.

 

Kontúr Alakformáló Központ pontos címe: 1085 Budapest, József körút 19. D lh. IV. emelet (46-os kapucsengő)

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kontúr Alakformáló Központ
Cég
Kontúr Központ Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1085 Budapest, József körút. 19. D lh.
IV. emelet
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére