Mai­Kupon

Kategóriák

Szabadulj meg könnyedén a zsírpárnáktól tavaszra a leghatékonyabb zsírbontásokkal! A testednek megfelelően választhatsz a kezelésekből akár 10-15 alkalommal is 16.990 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Ha szeretnél egy igazán hatékony testkezelést, akkor most az alábbi kezelések közül választhatsz: kavitáció, rádiófrekvencia, lipolézer, flabelos, gépi nyirokmasszázs, mely kíméletlenül tünteti el a feleslegessé vált zsírpárnákat a testedről!

A zsírszöveteidnek, testednek legmegfelelőbb géppel végezzük el a látványos kezeléseket.Kavitációs Zsírbontás: (has, csípő, fenék, comb, kar) gyors és tartós zsírréteg eltávolítás 

A kavitációs zsírbontás hatása tartós, ugyanis végleg lebontja a zsírsejteket! Az ultrahangos zsírbontás közvetlenül a kezelt területen található zsírsejtekre hat. A zsírbontás helyét magunk választjuk ki, így pontosan azt a testrészünket formálhatjuk, ahol a legzavaróbbak a zsírpárnák (pl. has, belső combok, fenék). Mindezek mellett attól sem kell tartanunk, hogy nem kívánt helyről (pl. melleinkről) fogynánk, ami diéta esetén sajnos megtörténhet. 

Az ultrahangos (kavitációs) zsírbontás gyors, akár már az 1. kezelés után látványos az eredmény! Az ultrahangos zsírbontás a zsírsejtek számát azonnal csökkenti a kezelt területen. Az elfolyósodott zsír a zsírbontást követő napokban a természetes salaktalanító folyamatok során ürül ki a szervezetből. A zsírsejtek eltűnését már az első kezelés után is simább bőr, és egy teljes zsírbontó kúra pedig ruhaméret-csökkenést is eredményezhet a kezelt testrészen. A fogyás üteme természetesen egyéni adottságoktól (pl. zsírszövet típusa, BMI) is függ. A Kavitációs zsírbontás fájdalommentes! 

Mivel az ultrahangos zsírbontás nem a zsírsejtek méretét csökkenti, hanem eltávolítja azokat, a kezelt területen fogyókúra nélkül is látványos eredményt érhetünk el. Mindezek ellenére ultrahangos zsírbontás mellett is ajánlott kerülni a túlzott zsír és szénhidrátfogyasztást, hiszen ennek hatása a még nem kezelt területeken meglátszódhat. A Kavitációs zsírbontás a naracsbőrre is hat! A narancsbőrt a bőr alatti zsírsejtekben felhalmozódott méreganyagok okozzák. Mivel ultrahangos, kavitációs zsírbontás során ezeket a zsírsejteket eltávolítjuk, a kezelés hatására a narancsbőr is eltűnik. 

Lipolézer

A Lipolézeres kezelés teljességgel fájdalommentes. A Lipolézer alacsony frekvenciájú lézer technológiát már több mint 30 éve használják az orvosbiológiában A lipolézer alacsony szintű lézer energiát bocsát ki, a zsírsejtek sejtfala áteresztővé válik és ennek következtében kiáramlik a sejtben tárolt zsír. Így a zsírsejtek mérete nagymértékben csökken. Ez a folyamat nem érinti a körülvevő sejteket, úgy mint a bőrt, ereket, perifériás idegeket. A trigliceridek kifolynak az áteresztővé vált sejtfalon és a sejtközi térbe jutnak, ahonnan a test természetes anyagcsere folyamata során jutnak ki a szervezetből. A lipolézer egy 30 perces kezelés alatt 40-60g zsírt old fel, mely 400-500 kalóriát jelent. Az eredmények általában már az első kezelés után mérhetőek. A lipolézer a bőrközeli puha zsírt célozza. A lipolézer ezen felül a bőrt is feszesíti, a 650nm hullámhosszú vörös lézerfény kollagénserkentő hatásának köszönhetően. Egyszerre több terület kezelhető: has, csípő, külső comb, belső comb, fenék, felkar 

Ajánlott: - ha csak feszesíteni szeretnél - ha a narancsbőrtől szabadulnál meg - ha fogyni szeretnél anélkül, hogy megnyúljon a bőröd 

Milyen gyakorisággal végezhető? Lézeres kezelés heti 2-3 alkalommal ajánlott. Minimum 2-3 héten keresztül. A kezelés sorozat akár 3- 10 cm-es körfogat csökkenést eredményez. 

A multipoláris rádiófrekvencia nagy előnye, hogy nemcsak zsírolvasztó hatása van, de fokozza a bőr természetes kollagéntermelődését, ezáltal feszesítve a bőrt, eltüntetve a ráncokat. Felbomlanak a felszíni zsírok, valamint gyorsul az anyagcsere, illetve a nyirokkeringés is.

A bőr feszesebb lesz a magas kollagéntermelés mellett, aminek hatására kiváló cellulit megszüntető hatása van.

A Flabélos egy mozgásterápiás, alakformáló készülék.

10 perc alatt körülbelül 45-50 percnyi edzőtermi munkát végezhetsz el különösebb megerőltetés nélkül. A készülék alakformáló billegő-mozgó padján állva sorozatos egyensúlyvesztés következik be, ami beindítja a központi idegrendszert, az agy pedig utasítást ad az egyensúly fenntartásában részt vevő összes izomnak a korrigálásra, azaz az izomzat automatikusan ellen tart. A helyzetmegtartó reflexeid működésbe lépnek, ami jelentős izommunkát eredményez, ugyanakkor az ízületeket és a szívet egyáltalán nem terheli meg. Ez a fajta izommunka akaratodtól függetlenül következik be, és olyan gyorsan, hogy egyetlen másodperc alatt akár 10-60 izom-összehúzódást is elérhetsz. Ezt tudatosan, ezdőtermi körülmények között lehetetlen lenne megvalósítani.

A gépi kezeléseket akár kombinálhatod is!

A kezelések egyénre szabottak, a látványos sikerhez 10-15 alkalmas kezeléssorozat szükséges, melyet a bérlet tartalmaz!

A Relax Egészségházban segítünk megtalálni a számodra legjobb, leghatékonyabb kezelést! 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. április 8-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A bérlet 10-15 alkalmas kezelésre jogosít fel, a kezelt testrészektől függően.

Időpont bejelentkezés szükséges érvényes kuponkóddal az alábbi elérhetőségen:

06-30) 392-3416

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Relax Egészségház
Cég
hdzsgkft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1032 Budapest, Vályog u.8
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére