Mai­Kupon

Kategóriák

Szabadulj meg pár kilótól! A tartós tűs fülakupunktúra hatékony segítség, melyre most még rásegítünk az ImmunoSlim készülékkel is! Mindezt nálunk 6.500 Ft helyett 1.990 Ft-ért megveheted!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A fülakupunktúrával hatékonyan és gyorsan lehet látványos eredményeket elérni, mert közel van az agyhoz, tehát az információnak csak egy rövid és akadálymentes utat kell megtennie a központig.
A Szalon tulajdonosa, Ica vagyok: többéves természetgyógyászati gyakorlattal rendelkezem. Szakképesítéseim: reflexológus, fülakupunktúrás addiktológus, alternatív mozgás terapeuta. „Egész életemben súlyfölösleggel kínlódom, ezért átérzem a hasonló problémával küszködök nehézségeit. Próbálok olyan módszereket kidolgozni, és megvalósítani, melyekkel hatékonyan leküzdhető ez a probléma.”

Az ajánlat tartalma : 1 alkalmas fülakupunktúrás kezelés tartós tűvel, mely biztonságosan és mellékhatás mentesen segíti a fogyást. Jelentősen csökkenti az étvágyat. Megszűnik az éhségérzet. Javítja az anyagcserét. Kiüríti a felhalmozódott folyadékot a kötőszövetekből. Oldódik a feszültség a diéta során. Csökken az ingerlékenység. Javítja a kedélyállapotot.

Négy hét alatt akár 6-8 kg súlycsökkenés érhető el megfelelő diéta és mozgás mellett, amit nagymértékben befolyásol a kiindulási súly, az életkor, betegségek, rendszeresen szedett gyógyszerek.

A megfelelő hatékonyság elérése érdekében a heti három alkalommal, hagyományos akupunktúrás tűvel történő kezelés javasolt. A nagyon vékony tűkkel való szúrás enyhe, csípő érzést okozhat.

Tartós mikrotű alkalmazása esetén elegendő heti egy alkalommal a kezelés, mely mindössze 15-20 percet vesz igénybe!

ImmunoSlim készülék

 

Az ImmunoSlim készülék hatására a túlzott raktározás információja normalizálódik, azaz az egyensúlyi információs zavar szűnhet meg. Amennyiben ez megtörténik, a test maga használja fel a feleslegessé vált zsírkészleteit és szabadul meg a kilóktól. Nem zsírt bont, hanem a raktárakat optimalizálja. Ez azért történhet, mert a szervezetben zajló folyamatok ilyenkor elsősorban a túlélésre rendezkednek be, és ehhez annyi tartalékra van szükség, amennyit csak el tud raktározni a test. Csak akkor indítja meg a zsírraktárak elbontását, ha már nincs szüksége többlet energiára a regenerációhoz.

 

Az raktározással kapcsolatos rezgésinformációk optimalizálása történik meg az ImmunoSlim készülék használatával. Ha a szervezetben a túlzott raktározás információs rezgését sikerül helyreállítani, a fogyás magától beindul. Ugyanakkor ha közben akár mennyiségileg, akár minőségileg éhezünk, a szervezetben ismét megjelenhet a raktározás információja. Ezért is elengedhetetlenül fontos a vitaminok és ásványi anyagok megfelelő mennyiségű pótlása, illetve a rendszeres táplálkozási szokások bevezetése.


Szeretettel várjuk kedves vendégeinket, Budapest egyik legszebb, legelegánsabb természetgyógyászati, fogyasztó szalonjában !


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!


A kupon felhasználásához előzetes telefonos bejelentkezés szükséges!


Szikora Istvánné: 20/316-5403.


Cím: 1067 Budapest Teréz krt.25. I/11. 22-es kapucsengő


A megbeszélt időpontot max. 48 órán belül  lehet lemondani, amennyiben ez nem történik meg a kupont felhasználtnak tekintjük !!!


A kuponnal rendelkezők a továbbiakban akciós bérlet vásárlására jogosultak!


Saját részre 1, ajándékba bármennyi kupon vásárolható az ajándékozott nevére.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Akvamarine Természetgyógyászati Központ
Cég
Szikora Istvánné
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Teréz krt. 25. I. em 11.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére