Mai­Kupon

Kategóriák

Szabaduljon meg Ön is az allergia kellemetlen tüneteitől! 8 alkalmas végleges allergia terápia 25.600 Ft a Szűrő és Kezelőközpontban! Foglald le kuponodat, most 6.400 Ft-ért, a fennmaradó 19.200 Ft a szolgáltatónál fizetendő!

 - Egészség kupon
Eredeti ár:48 000 FtElőlegben fizetendő:6 400 FtTeljes ár:25 600 Ft47% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Szeretne véglegesen megszabadulni a kellemetlen allergiás tünetektől? Jó lenne, ha nem kellene többé pénzt költenie allergia gyógyszerekre? Itt az ideje, hogy megszabaduljon ezektől a kellemetlen tünetektől! A 8 alkalmas, egyenként 30 perces kezelésekkel Ön újra szabadon fellégezhet, vagy nem kell tovább szenvednie az ételallergiától és a kezeléseknek köszönhetően Önnek sokkal jobb lesz a közérzete. Viszkető, könnyező szemek, tüsszentés, bedugult orr, kellemetlen orrfolyás a parlagfűtől, pollenektől, poratkától, kutyától? Esetleg fáj a gyomra, vagy rosszul érzi magát bizonyos élelmiszerek fogyasztása után? Itt az idő, hogy tegyen az egészsége érdekében! A kezelés során a biorezonancia készülékkel a kóros ENGRAMM végleges kioltását valósítják meg speciális elektródákon keresztül, ezáltal szűnik meg a szervezet válasza az allergiát kiváltó anyagra. E korszerű technológiának köszönhetően, néhány kezeléssel véglegesen megszüntethetők az un. anafilaxiás típusú, heveny allergiás reakciók, mint pl. a szénanáthát okozó pollennózisok, állati szőrökre, élelmiszerekre, adalékanyagokra, gyógyszerekre fellépő allergiák.

 

Vannak azonban, az allergiáknak olyan krónikus változatai is, ahol a tünetek, az idő múlásával, lassan függetlenekké válnak az eredeti allergéntől és a másodlagos, harmadlagos károsodások uralják a kórképet. Nem is gondolnánk, hogy az ekcéma, neurodermitis, asztma, vagy a krónikus hasmenések, collitisek és Cróhn-betegség mögött egy többnyire a csecsemő- vagy gyermekkorban kezdődött, rejtett tej- és/vagy búzaallergia húzódik meg, mindig öröklött, allergiás készséggel.

 

A biorezonancia terápia, lehetővé teszi, ezeknek a gyógyíthatatlannak hitt betegségeknek (bázisallergia, vagyis élelmiszerallergia) a felszámolását is. Biorezonanciás allergia kezelés menete: 


Felnőttek esetében: Kellemes, halk, relaxációs zene mellett a páciens ágyra fektetését követően a kézen és lábon felhelyezett, csuklópántos elektródákon keresztül történik az információ áramoltatása, a szervek felé, mint egy EKG vizsgálat során. Gyermekek esetében: fekve, vagy ülve, zene nélkül, a gyermek figyelmét lekötve, akár meseolvasással, stb. végzik a rövidebb időtartamú /gyermek életkorával arányos / kezelést. A kezelés időtartama: felnőttek esetén 20-32 perc/alkalom. Gyermekeknek: 8-16 perc/kortól függően/alkalom.

 

A biorezonanciás allergia kezelés előnye: Bármilyen allergia kezelhető: poratka,- kutya,-macskaszőr,-parlagfű,- pollen, étel, fém, stb. Mellékhatások nélküli terápia. Minden korosztály számára igénybe vehető. Időben és pénzben egyaránt rengeteget spórolhat vele, hiszen megkíméli magát több órányi várakozástól, számtalan kínos orvosi vizsgálattól, és gyógyszerköltségekről. Az egyeztetett időpont miatt a kezelésekre várakozás nélkül kerül sor.

 

Kiknél nem alkalmazható a biorezonanciás allergia kezelés? Mesterségesen beültetett szívritmus szabályozó berendezést (pacemakert) viselő személyeknél. Testbe épített nagyobb fém implantátum és terhesség esetén


Mikor nem adható a biorezonanciás allergia kezelés? Lázas állapot, fertőző betegség, terhesség, epilepszia.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. május 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Szűrő és Kezelőközpont: 1201. Budapest, Tinódi u. 60.

 

Előzetes időpont egyeztetés és bejelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/30-288-0202.

 

Egy személy 1 kupont vásárolhat saját részére és 2 kupont ajándékba.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szűrő és Kezelőközpont
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1201 Budapest, Tinódi u. 60
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére