Mai­Kupon

Szabaduljon meg súlyfeleslegétől és segítse a belső szervek működését Dr Metz akupresszúrás cipőbetét segítségével, most 40% kedvezménnyel 5100 Ft-ért a BioPalace webáruház kínálatából!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ha a Dr.Metz felé talpbetét használja akkor természetes módon, gyógyszer és diéta nélkül is megszabadulhat súlyfeleslegétől. 

A Dr Metz akupresszúrás cipőbetét kedvelően hat a máj, az epe, a vese, a húgyutak és a húgyhólyag, a gyomor, a vékony és a vastagbél működésére.

Használat elősegíti a káros anyagoknak és a felgyülemlett zsír hatékony és kíméletes eltávolítását a szervezetből. Talpunkon vannak olyan régiók, amelyek az emésztőszerveket stimulálják. Ezen a tényen alapul ez a termék is, amely elősegíti az emésztés. Használja maximum 4 órát naponta, 1-2 óra reggel és délután, séta vagy vásárlás közben. A hatás természetesen jobb lesz, ha legalább részben egészséges életmódot folytat. DR. METZ CIPŐBETÉT használatával  serkenti az alábbi belső szervek működését: máj, gyomor, mellékvese, vese, haránt vastagbél, húgyvezeték, leszálló vastagbél, felszálló vastagbél, vékonybél, húgyhólyag.

Dr. Robert Metz német szakember a reflexológiai ismereteket arra használta fel, hogy kidolgozott egy különleges akupresszúrás talpbetétet ERINASOLUM néven. A talpbetét kidudorodásai kizárólag az emésztő- és húgyszerveket stimulálják, s így egészséges, természetes és könnyen elsajátítható módon javítják működésüket. A kuponnal megvásárolható termék lényegében az akupresszúrás gyógyítás továbbfejlesztése. Gyártási helye: Németország, alapanyaga gumi. A Dr. Metz szabadalmaztatott eredeti terméke már több mint 15 éve jelen van az európai piacon.

A talp egyes övezeteinek a stimulálását segítő mechanikai eszközök használata kedvezően hat a zsíranyagcserére, rugalmasabbá teszi a vérerek falát, több oxigént juttat a szervezet létfontosságú szerveibe, javítja az emésztést, elősegíti a belek és a mérgező anyagok ürítését, eltávolítja a szervezetből a felgyülemlett vizet stb. Mindez fogyáshoz, vezet, és természetes módon szabályozza a testsúlyt.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 16-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Amennyiben személyesen szeretné átvenni a terméket akkor erre egy előre egyeztetett időpontban van lehetősége.  Személyes átvételnél előzetes egyeztetés szükséges a 20/924-4928 -as számon! 

Amennyiben Önnek nincs lehetősége arra, hogy személyesen vegye át a terméket akkor POSTAI UTÁNVÉTELLEL juthat a termékhez. (Az utánvétel díja 1500 Ft.) Ebben az esetben kérjük, hogy a info@biopalace.hu címre küldjön egy e-mailt. Az e-mail tartalmazza a kuponkódot, az kiszállítás pontos címét -írányitószámmal együtt- és a címzett pontos nevét! 

A szállítási idő: 2-7 munkanap a rendelés leadásától számítva.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Elit Online Kft.
Cég
Biopalace webáruház
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Faludi u. 6/b
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére