Mai­Kupon

Szállj szembe a pigment- és májfoltokkal, a villanófény erejével, a zuglói BLANS Szépségszalonban most 50% kedvezménnyel 5990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A nyári erős napsugarak egyik nem kívánt mellékhatása lehet az arcbőrön megjelenő pigment-és májfolt.

Amennyiben zavarnak a bőrödön  megjelenő elváltozások akkor válassz egy hatékony és fájdalommentes módszert arra, hogy minél előbb megszabadulj tőlük! 

A villanófény erejével halványítsd vagy tüntesd el a zavaró bőrhibákat!

 A Nap erős ultraibolya sugárzásának hatására a pigmentsejtek összetömörülnek és így a bőr felszínére törnek, tehát nem egyenletesen szóródnak szét, ebből adódóan pigmentfoltok vagy szeplők jelennek meg. A villanófényes kezelést általában az arcon, nyakon, a dekoltázson és a kézfejeken alkalmaznak.

A villanófényes kezelés során a fény a melaninban elnyelődik. Mivel a májfolt, pigmentfolt nem más, mint a melanin, vagyis a festékanyag elburjánzása, célzott villanófénnyel ezeket a festékmolekulákat apró részecskékre bontva a sejtfalakon át a véráramba juttatják, így szüntetve meg a bőrhibákat.

Az igen rövid ideig a pigmentált szövetekbe juttatott pulzáló fény mindössze 2-4 milliméterre hatol a szövetekbe, és ott elnyelődik. Fájdalommentes, és látható nyom nélkül gyógyul.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 16-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Vásárlóként egy kupon vásárolható, egy pedig ajándékba.
A szolgáltatás előzetes időpont egyeztetéssel vehető igénybe, a BLANS Szépségszalonban: 1149 Budapest, Kövér Lajos utca 13. 11 kapucsengő. (Egressy út 100.számnál található sarok épület)
Bejelentkezés és időpont egyeztetés az alábbi telefonszámon: +36(20) 957-5726, keresd Tímeát! Időpont egyeztetés a kupon beváltási határidő előtt 2012. október 31-ig szükséges!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Siklódi Tímea
Cég
BLANS Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1149 Budapest, Kövér Lajos utca 13
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére