Mai­Kupon

Kategóriák

Számítógépes írisz rizikó elemzés 72% kedvezménnyel 1.990 Ft-ért az Örs Vezér térnél! Foglald le most kuponodat 620 Ft-ért és fennmaradó 1.370 Ft-ot pedig fizesd a szolgáltatónál!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A számítógépes  írisz rizikó  elemzés az alternatív gyógyászat körébe tartozó módszer, melynek támogatói szerint a szivárványhártya (latinul iris) és az ínhártya (latinul sclera) felületén látható színek, minták és a szem egyéb jellegzetességei alapján információkat lehet szerezni a páciens általános egészségi állapotáról.


Ismerd meg egy teljesen fájdalommentes számítógépes  írisz rizikó  elemzés során, hogy milyen betegségekre van hajlamod, tégy időben az egészségedért ezzel az egyszerű és hatékony vizsgálati módszer segítségével!
A szem nem csak a lélek, hanem a test tükre is. Vizsgálata már régóta az egészségi állapot megállapításának része. Hogyan is lehetséges mindez? A belső szervekből érkező impulzusok továbbítódnak a gerincvelő hátsó részén keresztül az agyvelő speciális sejtjeihez. Az ingerek egy része az agykéregbe és az ideghártyára jut, így a szem szivárványhártyája – azaz írisze – a test valamennyi szervének tükörképe.

 

A számítógépes  írisz rizikó  elemzés a szem szivárványhártyájának színeiből, rajzolataiból, fájdalom nélküli fényvizsgálattal mutatja meg szervezeted egészségi állapotát, az esetleges vitamin vagy nyomelem hiányokat, illetve a betegségekre való hajlamot. Továbbá felismerhetőek a méreganyag lerakódások típusai, krónikus vagy akut hurutok, gyulladások, kimerültségek, meszesedések, kőképződési hajlamok, kiválasztási rendellenességek, anyagcserek folyamatok zavarai és okai, váladék felhalmozódások, elzáródások, ciszták és egyéb elváltozások.

 

Milyen előnyei vannak ennek a vizsgálatnak? 

 

  • A vizsgálat gyors és fájdalommentes.
  • Pontos képet ad az egész szervezetünk állapotáról.
  • A rendellenességek már az első stádiumban kimutathatóak.
  • Lezajlott és várható betegségek megismerésének és megelőzésének előnye. 
  • Légy lépéselőnyben a betegségekkel szemben!

Tudtad? 

A számítógépes  írisz rizikó  elemzés mostanra több százados múlttal bír. Kezdetben általános vizsgálatként használták, sok tízezer páciens íriszének és panaszainak összevetése mellett több un. írisz-térkép készült, melyek azonban alapjaikban igen hasonlóak. Később szemészek, belgyógyászok figyeltek fel rá, hogy a modern, nyugati medicina számára is informatív elváltozások vannak az íriszen. Bizonyos betegségek illetve fejlődési rendellenességek ugyanis együtt járnak az írisz jellegzetes elváltozásaival. A szem színe és a szivárványhártya mintázata olyan egyedi jellemzőnk, mint az ujjlenyomatunk. Az ujjlenyomattal szemben szivárványhártyánk életünk során folyamatos változásban van. Szerveink topografikusan vetülnek rajta. Amikor valamelyik szervünk vagy testrészünk állapota változik, ez az íriszünkön nyomot hagy. A tapasztalt vizsgáló látja azokat az eltéréseket, amelyeket egy lezajlott gyulladás vagy egyéb állapot okozott. Így fény derülhet rejtett problémákra, a panaszok szervi hátterére és a különböző betegséghajlamokra!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. november 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Irisz Fitt Program az Örs Vezér tér közelében a Bolgárkertész utcában hétfőn és pénteken  15 órától.


Előzetes időpont egyeztetés szükséges! Keresd Király  Andreát a 06/70-633-5066-os telefon számon. Bejelentkezés: hétfőtől-péntekig 14-18 óra között. 

 

A kupon értéke a vizsgálat helyszínén egészségmegőrző termékekre levásárolható! 


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Írisz Fitt Program
Telefon
Szolgáltatás helye
Budapest, Bolgárkertész utca 25
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére